2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684459 پست
     ای بابا....ورووجک....من پارسال توی خواب یه صدایی بهم گفت که این خانوم دلیل ...

آره منم یه بار تو یه انبار بزرگ یه چیزی گم کرده بودم، چند وقت دنبالش میگشتم. دیگه مستاصل مونده بودم، یه شب خواب دیدم یه نفر گفت اون چیزی که دنبالش میگردی فلان جاست و آدرس دقیق داد. صبح رفتم دیدم دقیقا تو همون آدرسه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم خداروشکر ایشالله به خوشی و سلامتی بیاد بغلت  مبارک باشه شما روز چند ازمایش دادی؟

هفته پنجم عزیزم. یه هفته و یکی دوروز  بعد موعد پریود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ زدم مرکز گفت از عوارض قرص آسپرین هستش قطعش کن شربت معده بخور

خداروشکر عزیزم 

انشاالله به حق ۶ماهه امام حسین هرکس منتظره خدا دلشو شاد کنه شما هم نوشین یکی از اونها🙏🙏🙏

من انتقال دادم دارچین جونا. بعد انتقال هم امکان هایپر شدن هست؟

انشالله که برای شما علایم بارداری هست.

اما بله عزیزم. من یکی رو میشناختم تو هفته 6 بارداری هایپر شد و بستری شد. البته خداروشکر مشکلی نبود، بچه اش هم به سلامتی دنیا اومد.

منظورم اینه اگه خدایی نکرده درد ادامه داشت پشت گوش نندازی.

آآآآآخخخ گفتی نوشین جون...من اخیرا بدجوری با این قانونی که میگن خیر و نیکی جوابش خیر و نیکیه مشکل پی ...

عزیزم‌منم‌مثل‌شما‌مشکل‌پیداکردم

دقیقا‌من‌یه‌جاری‌دارم‌

به‌معنی‌واقعی‌ابلیس

حیله‌گر‌ حسود ‌ظاهرخوب‌ باتن‌خراب‌ پلید

باحرفاش‌‌وباکاراش‌بخاددل‌آدمدبچزونه

همه‌روبه‌جون‌هم‌بندازه

هرچی‌بگم‌من‌کم‌گفتم‌ازش

نه‌تنهامن‌همه‌فامیل‌شوهرم‌‌به‌مکروحیلش‌پی‌بردن

اما‌بیاببین‌زندگیشو

۳تابچه‌داره..زندگیش‌براه

مال‌واموال‌پدرشوهرموبالاکشیدن‌...راحت‌دارن‌زندگی‌میکنن

بعدزایمان‌من‌دوتابچه‌آورده..هی‌باهاش‌منو‌میچزونه‌توجمع

من‌۶تابچه‌میارم..هی‌بابچهاش‌بازی‌میکنه

بلندبلندصداشون‌میکنه‌قربون‌صدقه‌شون‌میره

تاجلب‌توجه‌کنه...خیلی‌کارهاااااا

اما‌خدامنوهمیشه‌دست‌خالی‌نگه‌میداره‌‌تااون‌اذیتم‌کنه

😔😔😔😔😔😔😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آزمایش دادم. تیتر ندادم هنوز. آزمایشم مثبت شد

عزیزم پاشو برو تیتر بده دیگه من بودم تا الان100باررفته بودم.آفرین به صبرت واقعا.پیش کی میرفتی عزیزم که مامان شدی؟کدوم مرکز

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم ،من دیروز سونوی ۲۸ هفته رفتم پیش دکترم ،در مورد آسپرین پرسیدم گفت باید تا ۳۴ هفته استفاده کنی ...

ممنونم عزیزم که یادتون بود و پرسیدید ، اتفاقاً تو سوالات کلینیک نی نی سایت هم یکی سوال پرسیده بود دکتر نوشته بود که تا 36 هفته ادامه بدید ، دیگه شما هم اینطوری گفتید خیالم راحت شدش ،، راستی رها جان شما یک هفته از من زودتر هستید من باید هفته دیگه برم سونوگرافی ولی تو ذهنمه که شما تو یک روز با من یا با یک روز فاصله انتقال داده بودید، من 12 اسفند انتقال دادم تاریخ انتقال شما کی بود ؟؟؟ شما آزمایش تحمل گلوکز و ادرار هم انجام دادید ؟؟ همه چی نرمال بودش؟؟

عزیزم‌منم‌مثل‌شما‌مشکل‌پیداکردم دقیقا‌من‌یه‌جاری‌دارم‌ به‌معنی‌واقعی‌ابلیس حیله‌گر‌ حسود ‌ظاهرخوب ...

دقیقا مثل جاری های من ، با این تفاوت که اونا تو فامیل خیلی خودشونو خوب جلوه میدن ، ولی همیشه سرقضیه بچه میگن ما بچه زیاد میخوایم و حتی چندین اسم هم انتخاب کردن و همشونم کمتر از دو ماه بعد از عروسیشون بچه های اولشونو باردار شدن یعنی تنها فکرشون اینه که بچه اضافه کنن و بابت اون از پدرشوهرم بچاپن

رفتم عزیزم باند پر خون شده بود ولی ماما که باند رو باز کرد و تمیز کرد خونریزی سریع قطع شد، دکتر هم ...

خدارو شکر که هیچی نبود.من از وقتی پست قبلیت رو خوندم تا امروز بهت فکر میکردم و نگرانت بودم.

سلام عزیزم منم ضخامت اندومترم خود به خود بالا می رفت من سومین انتقالم بود ولی نمی دونم چرا اینبار به ...

منم فکر میکنم دلیل منفی شدنم همین ضخامت بالابود دکتر باید طوری دارو میداد که ضخامتم اینقد بالانره ....منم شیاف پروژسترون وامپول داشتم ولی هیچ حساسیتی نداشتم ....اکثرا من دیدم سیکلشون لانگ هستش کم میش میاد سیکل طبیعی انتخاب کنن ...شایدم بخاطر سرم ivigبه خونریزی افتادی من نزدم ولی دوستموم ماهرخ جون زدن ازشون بپرس .....عزیزم امیدوارم علتشو پیداکنید وانتقال بعدیتون مشکلی پیش نیاد ومثبت بشید ایشالا 

آزمایش دادم. تیتر ندادم هنوز. آزمایشم مثبت شد

واقعا‌که‌لیلا‌جون

چرااصلا‌بروزنمیدی‌رفتی‌آزمایش

خداروهزارمرتبه‌شکر

باپستت‌لبخندوبه‌لبم‌آوردی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻