2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام‌وصبح‌بخیر‌به‌خواهرهای‌گلم دوستان‌من‌بعداز‌قطع‌داروهای‌انتقال‌‌‌پریودکه‌شدم‌‌‌‌خیلی‌ ببخشید‌بع ...

برای انتقال چه داروهایی میخوردی؟ من بعد از قضیه سقط و قطع داروها احساس خشکی شدید داشتم نسبت به کمرم و همچنین درد ران پا  مینشستم وقتی میخواستم بلند شم تا چند ثانیه میلنگیدم و تقریبا دو ماه ادامه داشت به نظر من ترک یک دفعه ایی پردنیزولون باعثش بود.باز هم نمیدونم.

ممنون از راهنماییت عزیزم اووووووه باید میدیدید دکتر چی گفت بهم گفت من برای طبیعی تو سن شما یه کورس ...

امیدوارم دوقلو زایمان کنی بری پیشش و بگی کورسوی امیدت رو روشن کن اقای دکتر😡

خدا کمی رحم و انسانیت رو به دل دکترامون بندازه که شاید اگه اخلاق و انسانیت داشتند خیلی ها الان باردار بودند.

چقدر استرس بیخود میدن به مریضها...

واقعا اینا به چی قسم خوردن؟ دل شکستن مریض ها و بداخلاقی کردن ها؟؟🤔🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اومدی ایران پیش خانوادت شاد باش عزیزم  دکترم روز بدی داشته بد حرف زده وگرنه در این حدم بی پروا ...

مگه ما کیسه بُکس دکترها هستیم؟؟

ما میتونیم به خاطر روز بدمون ویزیت ندیم به دکتر؟

هر وقت ما چنین اجازه ایی رو داشتیم دکتر هم چنین اجازه ایی رو داره..

دکتری که میشینه به خاطر دو دقیقه کار ۱۰۰ تومان از مریض میگیره و اینو حق خودش میدونه پس باید حق خودش هم بدونه اینقدر خویشتن دار باشه که نتونه به بیماری توهین کنه یا بد حرف بزنه..

عزیزم دکترهای اینجا پشتشون گرمه و لذا به خودشون اجازه ی هر بی احترامی رو میدن..

ولی قبول دارم که باید با خودمون هزاربارتکرار کنیم که فقط تو یک برهه ی خاص قراره اینا رو ببینیم و دیگه نمیبینمشون پس سخت نگیریم و استانه تحمل رو ببریم بالا..

مگه ما کیسه بُکس دکترها هستیم؟؟ ما میتونیم به خاطر روز بدمون ویزیت ندیم به دکتر؟ هر وقت ما چنین اج ...

درک میکنم عزیزم حرفت رو 

اما به قول خودت پشت همه دکترا گرمه چون قانونی برای رسیدگی به این اوضاع نداریم کلا ما قانونی نداریم 😅

منم حرفم اینه که این انرژی منفی ها رو جذب نکنیم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
صد در صد باهاتون موافقم فقط اینکه ایشون خیلی هم باسواد نیستن عزیزم من حوصله توضیح ندارم ولی از یکی ...

یک سر بیا مرکز امید خیلی عالیه...

جنین شناسش عالیه، و ازمایشگاهش مجهز و داروخانه اش هم معتبره..

خیلی ها از مراکز دیگه میان اینجا دارو میگرن به سفارش دکتراشون..

دکتر اونجا خوش اخلاق نیست یعنی لطیف برخورد نمیکنه ولی انصافا بداخلاقیش هم به خاطر سوالات نابجای مریض ها و رفتار مریض هاست.

بچه ها من کولرو خاموش میکنم گرمم میشه، روشن میکنم سردم میشه. آیا علایم بارداریه؟    

پس من چندین ساله باردارم...اخه زمستونم بخاری روشنه گرمم میشه شدید خاموش میکنم سردم میشه شدید😁😁

شوهرم میگه تعادل نداری..

مجرد بودم پدرم میگفت تو مریضی آدم نیستی😁😁

درک میکنم عزیزم حرفت رو  اما به قول خودت پشت همه دکترا گرمه چون قانونی برای رسیدگی ب ...

درسته خیلی خوب میشه این قدرت رو داشته باشیم..

خدایا به حق همین ماه و به حق بزرگواران این ماه کمکمون کن تابستون ۹۹ هممون نتیجه بگیریم..⚘⚘

درسته خیلی خوب میشه این قدرت رو داشته باشیم.. خدایا به حق همین ماه و به حق بزرگواران این ماه کمکمون ...

انشالله عزیزم من دلم روشنه همه بچه های این گروه تا نهایتا اخر سال مادر میشن هیچ کی نا امید نمیشه امسال 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
بچه ها من کولرو خاموش میکنم گرمم میشه، روشن میکنم سردم میشه. آیا علایم بارداریه؟    

ان شاء الله که بارداری...

گر گرفتگی و این عدم تعادل یکی از نشانه های بارداریه...

امیدوار باش و برو سراغ تهیه سیسمونی😊

عزيزم شما زايمان كردي ؟ فميبيون رو خودت بخور ويتامين هست و در دوران شيردهي هم مفيد هست .

بله عزیزم ۲ ماه پیش پسرم بدنیا اومد. فمیبیون ۱ هست و مناسب برای ۳ ماه اول بارداری. برای شیردهی مولتی ویتامین دیگه‌ایی دارم میخورم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
خانوماسلام میخوام ازتون مشورت بگیرم من تودومین انتقالم که اسفندماه بودباردارشدم دوقلواماخب متاسفانه ...

عزیزم همین روزها برو دکتر باتوجه به وضعیت رحم بهت دارو میده و یا ال دی و یا امپول پروژسترون..

حتما برو دکتر و سرخود دارو استفاده نکن....

سلام عزیزم زی زی جون منو میگن ...من چون ضخامت اندومترم خود به خود  بالا میرفت بدون استرادیول بو ...

سلام عزیزم منم ضخامت اندومترم خود به خود بالا می رفت من سومین انتقالم بود ولی نمی دونم چرا اینبار به خونریزی افتادم البته اینبار خیلی شرایط تغییر کرده بود که یکیش سیکل طبیعی بود من هپارین می زدم و دکترم عقیده داره به خاطر هپارینه و من اینبار بدنم به شیاف پروژسترون خیلی حساسیت نشون داد .حتی شیاف و از پشت استفاده کردم و به خونریزی افتاد من قبلا هم شیاف استفاده کرده بودم البته ایرانی اینبار سیکلوژست نمی دونم این همه حساسیت به خاطر آمپولivigکه تزریق کردم .خدا خودش کمک کنه دکترها تشخیص بدن ابهامات خیلی زیاد شد.به دکترم هم گفتم به خاطر سیکل طبیعیه ؟گفت اصلا .سیکل طبیعی احتما موفقیت انتقالو بیشتر می کنه  .