2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ملیکا جون مثل همیم. منم کمک ندارم اصلا. غصه نخور بچه بیاد از این سخت تر نمیگذره. خدا سایه پدر مادرت ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم

خدا انشالله به خودت توان میده کارهات رو انجام میدی

من ایران نیستم، انشالله بارداربشم و بخوام زایمان کنم فقط خودم و شوهرم هستیم، حتی بچه رو باید خودمون حموم کنیم انشالله

اما زندگیه دیگه، خدا به ما بچه صالح و سالم بده میذاریم رو چشممون

هرکاری لازم باشه میکنیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم فدات خوبم . والا من الان حدود 8ماهه دست کشیدم و انتقال ندادم میبینی که معجزه ای رخ نداد ...

از کجا بدونیم مشکل انتقادی و ایمنی رو؟چه آزمایشی باید انجام بدیم؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزيزم شما زايمان كردي ؟ فميبيون رو خودت بخور ويتامين هست و در دوران شيردهي هم مفيد هست .

سلام مامان سبحان عزیز خوبی خانمی بچه گلدون خوبه ،چقدر خوشحال شدم باز هم شما هارو دیدم تو این تاپیک

سلام مامان سبحان عزیز خوبی خانمی بچه گلدون خوبه ،چقدر خوشحال شدم باز هم شما هارو دیدم تو این تاپیک

سلام عزيزم خيلي ممنون خانمي ، من هم خوشحال شدم شما رو ديدم دوباره توي اين تاپيك ، خودت چطوري ؟ مامان شدي ان شا الله ؟

نه متاسفانه ۲۱شهریور ازمایش دادم و منفی بود دوروزه مجدد اقدام کردم و رفتم دکتر 

توكل به خدا عزيزم ، ان شا الله كه به زودي با خبر مامان شدنت خوشحالمون ميكني ، من كه هميشه دعاگوي همه منتظرها هستم .

مرسی عزیزم منم  ماه پیش سیکل طبیعی بودم .روز ۵ انتقال خونریزی افتادم ایشون هم به خونریزی افتاد ...

سلام عزیزم زی زی جون منو میگن ...من چون ضخامت اندومترم خود به خود  بالا میرفت بدون استرادیول بود سیکلم ‌...نه به خونریری نیوفتادم تا روز ۱۶آزمایش دادم ومنفی بود داروهامو قطع کردم ۵روز بعد پریود شدم ...شما فکر میکنی بخاطر سیکل طبیعی به خونریری افتادی ؟ فکر نکنم اینطوری باشه 

بچه ها ازمایشگاههایی که تست کرونا میگیرن جمعه وروزهای تعطیل هم بازن؟میخوام زودی جوابشو بدن؟

شما اصفهانی ؟ اگه تهرانی بیمارستان جم جمعه ها وروزای تعطیل ازمایش میگیرن ولی ازمایش کرونارو نمیدونم راستش