2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
میگن گرید هر چه کیفیتش بهتر باشه احتمال گرفتنش بیشتره.ولی دست خداست.یکی با گرید ای باردار نمیشه.ولی ...

دقیقا همه چی دست خداست 

پس گرید سی هم سالمه مشکلی نداره جنین

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی فقط برای دستشویی بلندمیشید ؟

میشه گفت فقط برای دسشویی و چی خوردن..ولی یه وقتی بلند میشم از یخچال چی بردارم بخورم.یا تو خونه از این اتاق به اون اتاق برم..ولی هیچ کاری نمیکنم.آشپزی ظرف شستن لباس و جارو ...تعطیل

منی که حوصله آشپزی نداشتم الان اینقدر دلم تنگ شده برای آشپزی😌.برای خیلی چیزا دلم تنگ شده

سلام عزیزم خوبم خیلی ممنونم،  شما چطوریه؟  همه چی روبراهه؟؟  من فقط الان نگران کرونا ...

قربونت دوست خوبم.ممنون برای انرژی مثبتی که بهم دادی و ایشالا که خدا دعاهاتو در حق خودت و نی نی گلت و من مستجاب کنه.متاسفانه اداره ماهم اصلا تعطیل نمیکنن و  همکارا یکی پس از دیگری دارن مبتلا میشن و جز استان های قرمز هستیم . دکترم گفته دو هفته رو سر کار نرو ولی اولا نمیخوام اداره بدونه و ثانیا برای انتقال قبلی که یه هفته نرفتم اونقدر دردسر بیمه کشیدم که پشیمون شدم.چشم عزیزم سعی میکنم وسط کار راه هم برم البته اگه یادم بمونه اونقدر که سرمون شلوغه.

میشه گفت فقط برای دسشویی و چی خوردن..ولی یه وقتی بلند میشم از یخچال چی بردارم بخورم.یا تو خونه از ای ...

الهی ماشاله صبوری دیگه چیزی نمونده یه چندوقت دیگه میگه یکی بچه هارونگه داره من شام درست کنم😍😍😍😍

خونه مادرت موندی؟

خداکنه برامنم دوقلو بگیره شوهرم که میگه سه قلو😐😐😐میگه نمیزارم دست به سیاه وسفیدبزنی

خدایابه امیدخودت🌺
الهی ماشاله صبوری دیگه چیزی نمونده یه چندوقت دیگه میگه یکی بچه هارونگه داره من شام درست کنم😍😍😍😍 ...

ممنونم..وقتی فهمیدم باید تا اخر بارداری استراحت مطلق باشم یه دل سیییر گریه کردم😄

ولی خدا بهم تحملش رو داد..

نه خونه مادرم اینا با اینکه نزدیکه نمیتونم برم.مادرم خودش مریض احواله.نمیتونه پرستاری منم کنه.

شوهرم خیلی زحمته..همه کارا رو دوش اونه..دیگه خسته شده.ولی خداروشکر که دیگه آخراشیم.

ان شالله شما هم دو قلو گیرتون بیاد.و به خوشی بگذرونی😘😘

سه قلو خیلی سخته و ریسکش خیلی بیشتره

ممنونم..وقتی فهمیدم باید تا اخر بارداری استراحت مطلق باشم یه دل سیییر گریه کردم😄 ولی خدا بهم تحملش ...

الهی گریه چرا من بودم تمبک میزدم😂😂😂😂دم شوهرت گرم 

ممنون ازدعای قشنگت🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
واقعا انقد طول میکشه؟ یعنی همه جا همینطوره؟

مرکز سیروس رستمی شیراز بهم گفتن سرمون شلوغه بعد از یک ماه و نیم یعنی آخر مرداد pgd رو شروع می کنیم و جواب هم خودش یک ماه طول می کشه من حساب کردم جوابش آخر شهریور ماه آماده میشه، البته شاید جاهای دیگه سرشون خلوت باشه زودتر جواب رو آماده کنند، این مرکزه خیلی شلوغه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آرزوجان‌انشالله‌جواب‌آز‌مثبت‌میشه‌وبه‌این‌چیزهادیگ‌فکر نمیکنی.. دکترمن‌گفته‌این‌دفعه‌برات‌خراش‌مید ...

فداایت .انشاء الله .عزیزم من ایمنی هارو کامل ندادم یعنی دکتر سی دی مارکرها رو ننوشت برام .کلا یک تومن شد ازاد

الهی گریه چرا من بودم تمبک میزدم😂😂😂😂دم شوهرت گرم  ممنون ازدعای قشنگت🌹🌹🌹

😂😂😂😂فکر میکنی،،استراحت مطلق برای دو روز اولش خوشه..ولی دراز کشیدنی هیییچ کاری نمیشه انجام داد.یا گوشی!یا فیلم و تلوزیون.یا کتاب.نهایتش خیره شدن به سقف😅😅