2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۲ سالمه. بابت ازدواج نکردنم ناراحت نیستم چون بنظرم هنوز زوده ولی اینکه تا الآن حتی یه دونه پیشنهاد دوستی هم نداشتم ناراحتم می‌کنه. یه جوری بهم حس دوست نداشتنی و نخواستنی بودن میده. بعضی وقت‌ها هم که می‌بینم یکی پارتنر داره و کنارش حالش خوبه بابت تنها بودنم غمگین میشم. 😕

من خیلی ناراحتم و همش فکر و خیال میکنم که ایندم قراره چی بشه ؟از یه طرف ترس از تنهایی دارم و.....خیل ...

منم همچین حس هایی داشتم 

ولی الان که متاهل شدم میگم چه جوش بیخودی زدم 

کلا به این نتیجه رسیدم نگرانی برای آینده ای که نیومد خیلی کار بیخودیه توی همه موارد چه برای ازدواج چه موارد دیگه

دور و بر بیست سالگیمدارم عشق میکنم با مجردیم

عزیزم شما دیگه چرا سن بالا یعنی ۲۵ به بالا حداقل.  نه ۱۸  تا ۲۰ سالگی که 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
من ۲۲ سالمه. بابت ازدواج نکردنم ناراحت نیستم چون بنظرم هنوز زوده ولی اینکه تا الآن حتی یه دونه پیشنه ...

اصلا ناراحت نباش اگه کسی میبینی که کنار پارتنرش حالش خوبه به خاطر یه چیز دیگس از روی عشق نیست

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

من که خوشحالم و کاملا راضی هستم و آرزو دارم همیشه مجرد باشم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.