2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046195 بازدید | 684502 پست

سلام خانوما.من تهرانم.شنیدم اگه کسی نازایی داشته باشه.برای بار اول ۸۰ درصد هزینه ivf رو دولت میده.کسی در این مورد اطلاعی داره؟میشه جای دولتی خوبی بهم معرفی کنین اگه میشناسین.ممنون میشم

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂فکر میکنی،،استراحت مطلق برای دو روز اولش خوشه..ولی دراز کشیدنی هیییچ کاری نمیشه انجام داد.یا ...

الهی😂😂😂

میگم شماقبل وبعدش چی خوردی یکم ازنکات کلیدی که به نظرت باعث شدانتقالت مثبت بشه میگی؟

وزنم کم کردی؟

روزچندانتقال رفتی حمام؟

بعدانتقال جابه جایی باماشین داشتی تاخونه؟منطورم مسافته

ببخشیداذیتت میکنم اینهمه هزینه میکنیم شاید باندونستن یه نکته نگیره

خدایابه امیدخودت🌺
راست میگی من اشتباهی که میکنم با فامیلاشون در ارتباطم همون فامیلاشونم بهم امار میدن ولی من ادم سا ...

وای دختر نکن اینکارو چه اشتباهی میکنی. بدتر ۲تا حرف میبرن صدتا میارن. به هیچ عنوان جواب فامیلاشو نده اصلااااا. بذار اوضاع آروم بشه اگه میخوای زندگیت برگرده

بچه ها من امروز خراش دارم😢😢😢 یه بار قبلا انجام دادم خیلی دردش وحشتناک بود😥 الان میترسم خیلی😔😔😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
الهی😂😂😂 میگم شماقبل وبعدش چی خوردی یکم ازنکات کلیدی که به نظرت باعث شدانتقالت مثبت بشه میگی؟ وز ...

عزیزم بخواد بگیره صدتا نکته ام ندونی بازم میگیره😅 انشاالله که برات بگیره😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
الهی😂😂😂 میگم شماقبل وبعدش چی خوردی یکم ازنکات کلیدی که به نظرت باعث شدانتقالت مثبت بشه میگی؟ وز ...

خواهش میکنم گلم.هر سوالی داشتی بپرس.

من خورد و خوراک و روال عادی زندگی همیشگیم رو داشتم.یعنی اطلاعی نداشتم که چی خوبه چی بد!یه مدت سعی میکردم چیزای گرم بخورم و سردیجات رو نخورم

فقط همسرم برای اینکه اسپرمش ضعیف بود یک ماه چیزای گرم مثله زنجبیل وعسل و سیاه دونه زیاد میخورد.فکر کنم برا همین جفتش پسر شدن😅

وزنم هم تغییری نکرد.حموم هم  دقیق یادم نیست ولی فکر کنم چهار پنج روز بعدش رفتم.البته حموم رفتنام در حد سه چهار دقه بود.

سوار ماشین فقط برای همون روز انتقال که برگشتیم خونه.اونم پشت ماشین دراز کشیدم.

دیگه سوار نشدم تا وقتی که رفتم برای آزمایش بتا!

تا چند وقت پیش هم میخواستم جایی برم پشت ماشین میخوابیدم

بازم سوالی داشتی در خدمتم😊

خواهش میکنم گلم.هر سوالی داشتی بپرس. من خورد و خوراک و روال عادی زندگی همیشگیم رو داشتم.یعنی اطلاعی ...

من شنیدم اسپرم ضعیف بچه دختر میشه میکرویی ها وای دی اف ها بیشتر بچه هاشون دختره میشه .جالبه شمادوقلو پسرشده.خدامحافظشون باشه براماهم دعاکن

یا رب العالمین
اخه من الا ۳۱ سالمه بعدم ذخیره تخمدانم کمه دکتر گفته زود باید بچه دار شم فقط نگران این قضیه ام ف ...

خواهش میکنم ازت خودتو دست پایین نگیر اونا بیشتر سوء استفاده میکنن الان همه مشکل دارن فکر نکن فقط تو مشکل نازایی داری. من یکی از فامیلامون خانومش ۴بار میکرو کرده بود منفی شده بود، ۱۵سال بود دیگه حامله نشده بود بعد شوهرش گفت نمیخوامت برو ازم طلاق بگیر خدایی خانومش رفت کل سکه ها رو انداخت اجرا شوهرشم رفت تو دادگاه گفت خانومم مشکل نازایی داره بچه دار نمیشه دادگاه به مرده هیچ حقی نداد تازه داره هر ماه یه سکه هم میده.پدر مرده رو در آورد دادگاه. ببین شما به فکر بچه نباش به فکر حل شدن مشکل زندگیت باش.

به نظرتون تخمکام کیفیتش پایین بود که این جوری شداخه اون شیش تای دیگه چی شده میگم بابا تعیین جنسیت کنید شاید پسر نداشته باشه هی اسرار میکنن تعیین جنسیت نکنی بهتره تا روزه انتقال خوب اگه پسر نداشته باشه الکی پول فریز و پول دارو های وانتقالو چرا بدم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

سلام خانومای گل

دخترا من هفته ی دیگه انتقال دارم دکتر واسم فقط ازمایش دیابت نوشته همون خوردن گلوکز و دیگه هیچ ازمایشی ننوشته شماهم قبل انتقال این ازمایش رو دادید؟

با کریمان کارها دشوار نیست  
سلام خانوما.من تهرانم.شنیدم اگه کسی نازایی داشته باشه.برای بار اول ۸۰ درصد هزینه ivf رو دولت میده.کس ...

بچه هایی که میدونن میان راهنماییت میکنن عزیزم. اما فکر کنم بیمارستان شریعتی و امام. یه پرس و جویی بکن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم بخواد بگیره صدتا نکته ام ندونی بازم میگیره😅 انشاالله که برات بگیره😍😍😍

چه میدونم والا تاخل شدنم چیزی نمونده هرشب خواب دوقلومیبینم

خواهرم بارداره جلوم دستشومیزاره کمرش راه میره هی نازمیکنه

😔😔😔😔😔

خدایابه امیدخودت🌺