2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
منم پیش عارفی میخوام برم مطبه ولی نمیدونم چرادودلم 😖😖

عزیزم عارفی هم دکتر خوبیه ولی من اگه به قبل برمیگشتم حتما ابن سینامیرفتم چون خیلیا ابن سینا میرن وراضی ان  مثل من عجله نکن حتما تحقیق کن درمورد دکترا وآمار مثبتی هاشون بعد برو توسیکل دکتر نصر هم خیلی تعریف میکنن 

فدای تو مهربونم همچنین خودتون و کل بچه های اینجا خیلی سخته چشم انتظاری تو دعاهام برای تک به تکتون دع ...

عزیزم منم برات آیة الکرسی خوندم انشالله حتما مامانی توکل کن بخدا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سونو دادم فولیکول ۱۵ و۲۰ داشتم هنوز ازادنشدن اندومترمم ۱۰ بود کاش دکتر هاش سی جی میداد چرا ندا ...

اره کاش دکتر بهتون آمپول داده بود اون 20 احتمالا فردا آزاد بشه اون 15 از کجا اومد

استرس نداشته باش عزیزم کاملا درکت میکنم منم چندین بار انتقالم کنسل شده 

توکل به خدا ضخامتت هم خوبه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره کاش دکتر بهتون آمپول داده بود اون 20 احتمالا فردا آزاد بشه اون 15 از کجا اومد استرس نداشته باش ...

لابد اونیکه ۱۵بوده بزرگتر شده ۲۰ شده اون کوچیکاهم ۱۵شدن نمیدونم ....حالا فردابرم دکتر سونو میکنه ومیگه که شیاف بدارم یانه راستش نمیخواستم دیگه فردا برم هم خسته کننده اس فک کن از ۲تا ۵میشینم تومطب سردرد میگیرم هم الکی دوباره باید ۱۵۰ ویزیت بدم 😐😐😐چاره ای نیس باید برم میترسم تا روز انتقال ضخامتم زیادتربشه اخه 

سلام خونریزی وقتی نسبتا زیاد باشه جزو پریود حساب میشه برا شما که لک بینی داری پریودی محسوب نمیشه عزی ...

نگرانم به دکترم پیام دادم گفت فردا بیا مطب.

یعنی میخواستم این ماه برم دور کارای آی وی اف اصلا بهم ریختم

لابد اونیکه ۱۵بوده بزرگتر شده ۲۰ شده اون کوچیکاهم ۱۵شدن نمیدونم ....حالا فردابرم دکتر سونو میکنه ومی ...

چه زیاده هزینه ویزیتش ولی چاره ای نیست حتما برو انشاالله با خبرای خوب بیای واسه پی جی دی هم به دکترت بگو تا با بیمارستان هماهنگ کنه

چه زیاده هزینه ویزیتش ولی چاره ای نیست حتما برو انشاالله با خبرای خوب بیای واسه پی جی دی هم به دکترت ...

ویزیت وسونو ۱۵۰ هست ...اره حتما باید پیگیر باشم وگرنه اونا زیاد حواسشون نیس 

لابد اونیکه ۱۵بوده بزرگتر شده ۲۰ شده اون کوچیکاهم ۱۵شدن نمیدونم ....حالا فردابرم دکتر سونو میکنه ومی ...

این چند روز آواکادو بخور میگن خیلی خوبه واسه انتقال

این چند روز آواکادو بخور میگن خیلی خوبه واسه انتقال

باشه عزیزم مرسی اوندفعه ای خیلی به خودم رسیدم ایندفعه کار خاصی نکردم ..انبه وموز خوبه یانه؟ معمولا هرشب شیرانبه موز میخورم 🙈

باشه عزیزم مرسی اوندفعه ای خیلی به خودم رسیدم ایندفعه کار خاصی نکردم ..انبه وموز خوبه یانه؟ معمولا ه ...

اره خیلی خوبه واسه قبل انتقال 

واسه بعدش گرمی کمتر بخور انبه خیلی گرمه

قراره رویان میکرو کنید یا اونجا فقط آزمایش دادید؟من اول خیلی برام dfi مهم نبود ولی امروز داخل پیج مر ...

عزیزم شما پیش دکتر نصر ivf کردین؟ راضی هستین؟ تعیین جنسیت هم کردین؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
آره عزیزم، هفته اول علائمی نداشتم جز درد خفیف ناحیه رحم و تخمدان، هفته دوم کم کم سینه هام درد گرفت و ...

عزیزم منم میخوام مثل شما تعیین جنسیت کنم بار اول مال شما گرفت؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺