2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام دوستای گلم خوبید؟انشاالله خدا به همین زودی زود دل همتون رو شاد کنه🙏 نمیدونم جریان چیه من هنوز ...

سلام خونریزی وقتی نسبتا زیاد باشه جزو پریود حساب میشه برا شما که لک بینی داری پریودی محسوب نمیشه عزیزم اونم وسط سیکل که اصلا

سلام بچه ها خوبید من اون هفته پنج شنبه انتقال جنین دادم امروز وسوسه شدم یه بی بی چک زدم منفی شد دارم از غصه دق میکنم کسی بوده منفی بوده باشه بعد ازمایش داده باشه مثبت شده باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من چند ماه پیش دادم تاریخ داره هنوز.نه عزیزم مشکلی نیست دیروز اونقد شلوغ بود شاید خودشون یه اشتب ...

واقعااااا اگه میدونستم حتما بهت میگفتم که چند دقیقه ببینمت  من ساعت از ۸ اونجا بودم تا ۱۰ شایدم همو دیدیم ولی نمیشناختیم

من تو سالن انتظار سونو نشسته بودم...

واقعااااا اگه میدونستم حتما بهت میگفتم که چند دقیقه ببینمت   من ساعت از ۸ اونجا بودم تا ۱۰ شای ...

آره شاید همو دیدیم نشناختیم سونو هم شدی؟؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نمیدونم  عزیزم.دکتر گفت وزنتوکم کن بعد انتقال بدیم ولی خب من ۷ کیلو اینا اضافه وزن دارم.قرار بو ...

من قدم ۱۶۵وزنم ۶۸ کیلو ئه منم اضافه دارم 😐😐😐واقعا خیلی گرونه یعنی چی اخه اینهمه ازمایش کرونا میگیرن نامردا ...من خبر ندارم که بیمارستان بهمن هم میگیره یانه لعنتیا باید این ازمایشو رایگان میگرفتن ...ایشالا خدا میرسونه فقط به دکترت اعتماد کن وبذار شرایط رحمت خوب باشه وانتقال خوبی داشته باش عزیزم چاره چیه مجبوریم هزینه کنیم ایشالا شماهم دستت بازمیشه ...بخدا من ازعید به اینور فقط ویزیت وسونو ۱ونیم دادم امروز رفتم یه سونو ۱۹۸ تومن برام شد فرداهم دوباره باید برم مطب ۱۵۰ هم ویزیت اونه ترکیدیم اربس پول ویزیت دادیم 

اره فردا دوباره میرم مطب اخه من روز ۹رفتم فولی ۱۵ داشتم دکتر گفت خودش ازاد میشه کیت هم گذاشتم کمرنگت ...

نگران نباش عزیز انشالله فردا آمپول میزنی همه چی حل میشه انقدر استرس نداشته باش باور کن ازبس استرس داری تخمکت آزاد نشده ،،اظطراب خیلیییی موثره روی این موضوع

من خودم ازبس استرس دارم که کی پری میشم که برم سونو برا کارای انتقال الان چند روزه هی درد دارم و منتظرم هی میبینم نمیاد اصلا  

واقعااااا اگه میدونستم حتما بهت میگفتم که چند دقیقه ببینمت   من ساعت از ۸ اونجا بودم تا ۱۰ شای ...

اره ای کاش از قبل هماهنگ میکردیم.منم تو همون سالن بودم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من قدم ۱۶۵وزنم ۶۸ کیلو ئه منم اضافه دارم 😐😐😐واقعا خیلی گرونه یعنی چی اخه اینهمه ازمایش کرونا میگی ...

ایشالا خدا به همه منتطرا نظر کنه و از دست این دکترا و این هزینه ها راحتشون کنه.

نگران نباش عزیز انشالله فردا آمپول میزنی همه چی حل میشه انقدر استرس نداشته باش باور کن ازبس استرس دا ...

اره لعنتی پری هم وقتی میخوای بشی نازداره ...من راستش استرس تخمکو ندارم چون بهم گفته بودن ازمایش ال اچ بدم وندادم بخاطر اون نگرانم البته اگه ازادنشده خب ازمایش ال اچ هم منفی میشد دیگه مگه نه؟ خب سونو هم قشنگ نشون میداد دیگه همه چیو ، خدایی سونو اطهری خیلی دقیق وخوبه حالا فردامیرم مطب 😐😐

آره شاید همو دیدیم نشناختیم سونو هم شدی؟؟

نه فقط جواب آزمایش کلی که بردم دیدن و گفتن هروقت پری شدی بیا سونو...بهم گفت برات قرص فرتیل سی ام مینویسم از زمان پری بخور حتما...گفتم کجای کاری من از شما زرنگترم خودم خریدم ۳ ماه پیش دارم تو خونه