2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست

بچه ها من دیروز جواب ازمایشات ایمنی رو گرفتم 4 تاش هتروزیگوت هست همین انوکسوپارین رو تجویز میکنن یا داروهای بیشتری تجویز میشه ...حالم گرفتس

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=143050958]ذهنت رو درگیرش نکن عزیزم،تو دیگه برات جنین تشکیل شده  😊 ولی میگفت که تا چند سال پیش فقط یه آزم ...[/QUOTE

فک میکردم dfi بیشتر باعث سقط میشه 

یکی از اشناهامون همسرش واریکوسل داره دوبار باردار شده حتی طبیعی هم باردار شده اما سقط میشن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من اگه منفی شدم چه خاکی توسرم کنم من دیگه نه پولی دارم برای اینکار نه تخمکی دارم نه جنین فریزی حتی. ...

ناراحت‌نباش‌‌عزیزم

خیلی‌زودزدی..انشالله‌خدابهت‌یه‌دوقلوی‌نازمیده..

مطمعن‌باش‌خداهمه‌ی‌درهارو‌نمیبنده..

برای‌آرامشت‌‌آیت‌الکرسی‌خونم..

من‌خودم‌امروز۱۴انتقالم‌بیبی‌انداختم‌منفی‌شد..فرداهم‌باید

آزمایش‌بدم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
[QUOTE=143050958]ذهنت رو درگیرش نکن عزیزم،تو دیگه برات جنین تشکیل شده  😊 ولی میگفت که تا چند س ...

اتفاقا گفت کسی که dfi بالا داره و واریکوسل هم داره،باید عمل بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشالله  نذر کردم اگه خدا بخواد بعد اینکه خودم صاحب دو تا نی نی شدم  بقیه جنین هام رو اه ...

انشاله عزیزم 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ناراحت‌نباش‌‌عزیزم خیلی‌زودزدی..انشالله‌خدابهت‌یه‌دوقلوی‌نازمیده.. مطمعن‌باش‌خداهمه‌ی‌درهارو‌نمیبن ...

مرسی از اینکه بهم آرامش دادید و خیلی ممنونم بابت دعای خیرتون منم براتون دعا میکنم از خدا میخوام بحق مولا علی دلت شاد بشه فردا باخبر خوش بیای عزیزم 

فداتشم عزیزم ایشالا مثبت میشی ودلت شادمیشه 😘

فدای تو مهربونم همچنین خودتون و کل بچه های اینجا خیلی سخته چشم انتظاری تو دعاهام برای تک به تکتون دعا میکنم هرچند که لایق نیستم ولی دعا در حق دیگران جواب میده امیدوارم دل همگی شاد بشه

اره بابا من خودم پارسال فقط با سونو مطمئن میشم تخمکم آزاد شده یا نه به هرحال دلیلش مهم نیست تو استر ...

مرسی عزیزم ایشالا که همه چی خوب باشه چون واقعا دوس ندارم ایندفعه کنسل کنن 😣😣😣اگه هم فردابرم سونو میکنه دکتر اگه ازادنشده باشه اچ سی جی میده حتما 

علائمی نداشتی؟ البته میگن ربطی نداره

نه‌..اصلاعلایمی‌ندارم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻