2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمااا این که چندتا جنین انتقال بدیم از ما هم نظر میپرسن یا خودشون انتخاب میکنند چندتا ؟؟ دکتر جنی ...

ببین بنظر من بگو دوتا انتقال بدن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ان شالله به سلامتی باشه.بچه اولتونه؟نظر دکترتون طبیعی هست یا خودتون میخواین؟

بله، اولی.

خودم خواستم دکترم هم موافق هست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
مگه دست خودمونه دکتر باید بگه

بله عزیزم 

چیزی نیست که دکتر بگه. خودتون شخصا باید بخواید

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
خانمااا این که چندتا جنین انتقال بدیم از ما هم نظر میپرسن یا خودشون انتخاب میکنند چندتا ؟؟ دکتر جنی ...

بستگی داره چند تا جنین قابل انتقال دارید، معمولا دو سه تا انتقال میدن که حداقل یکی ش بگیره

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
ممنون لیلا جان از محبتت من سخت ترین شرایط رو تنهایی گذروندم لیلا جان.از اون هایپری وحشتناک که تا پا ...

مرسی عزیز دلم بابت دعای نابت.انشالله خدا از دهنت بشنوه. هزار ماشالا. اسپند برای مهراد عزیز دلمون دود کن و براش صدقه بذار. انشالله بچه هات چنان یار و یاوری بشن که دیگران بهت حسودی کنن. حق داری عزیزم منم بودم دلگیر میشدم. طفلی شوهرم هر وقت دلگیر و ناراحتم از کم محبتی اطرافیان، غرش رو به اون میزنم سبک میشم خخخ

آخه اونجور که شناختمت تو حتی تو سخت ترین شرایطت به داد بقیه رسیدی و کمکشون کردی، یادمه انتقال داده بودی مادر شوهرت رو میبردی فیزیوتراپی، قطعا برای بقیه هم از جون و دل مایه گذاشتی. پس حق داری الان دلگیر و دلتنگ باشی. اگه کاری داری من با جون و دل در خدمتم دوست خوبم. به قول معروف

زمستون میره و روسیاهی میمونه به ذغال

فقط فکر کنم از این به بعد تو هم باید با بقیه مثل خودشون رفتار کنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بهش فکر نکن آخه اصلا دلیلی برای دل شور زدن نیست عزیزم.... من با اینکه کنسلی سیکل داشتم سه ماه قبل آ ...

منم سینال اف می زنم، یعنی زیاد تاثیری رو کیفیت تخمک نداره؟ دکتر برام گونال ننوشته

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

خانما یه سوال آمپول گونال رو فقط طرف راست و چپ ناف باید زد

بعد اینکه من آمپول رو طرف چپ شکمم زدم انگار تیر میکشه همون سمت اما طرف راست نه 

طبیعیه؟؟از داخل شکمم از جای آمپول درد میکنه تا کمرم

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من خیلی اطلاعاتم کم بود یهو افتادم تو  سیکل ای وی اف تا الانم منتطر یه اننقالم که قسمت نمیشه 😞 ...

انشاالله که خیر یخورده دیگه باید صبر کنی 💓💓

واسه جنسیت دختر تعیین جنسیت میکنی یا پسر ؟ ‌

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم چندباری واژینال گذاشتم یه جوریه انگار همش میریزه بیرون 

اره واژینال همینطوره ولی تو بیست دقیقه اول جذب میشه بقیش میاد بیرون نرماله نترس 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷