2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
عزیزم تو سارای صبور و نازنین خودمی. دلگیر نباش خانومی، یه نگاه بندازی میبینی آدما با این شرایط جامعه ...

ممنون لیلا جان از محبتت

من سخت ترین شرایط رو تنهایی گذروندم لیلا جان.از اون هایپری وحشتناک که تا پای مرگ رفتم و لاپاراسکوپی بدون همراه و ... تو هیچ کدوم توقع کمک و محبت نداشتم ها ولی تو این یکی مورد دلم خیلی شکست که چرا هیچ کسو ندارم😔 خودم میدونم توقعم بیجاست و هی حرفایی که گفتیو با خودم میگم ولی دست خودم نیست باز برمیگردم سر نقطه اول..واسم دعا کن لیلا جون.خل شدم فکر کنم..

ان شاء الله خدا دوسه تا نی نی مثل مهراد قسمتت کنه.انقدر ارومه و بچه خوبیه ماشاالله.من خنگ قدر این روزها رو نمیدونم ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
الهی عزیزم..حق داری دلگیرباشی..یعنی حتی مامان خودت یاخواهرت هم نیومدن کمک؟ میگذره اینروزا نگران نبا ...

نه عزیزم ..هیچ کس! تنهای تنها بودم! 

قربونت برم ..اره بازم خداروشکر.این همه سختی رو گذروندم.اینم روش!

دقیقا همین کارو میکنم.اول شیر خودمو میدم ، میبینم دهنش بازه و هیولا شده دوباره که منو بخوره 😄 بهش شیرخشک میدم.انقدرهم دوست داره و راحته مهراد! منم واسه دخترم تحت تاثیر حرفهای بقیه شیرخشک نمیدادم .انقدر بچه و خودم رو اذیت کردم .سراین یکی تجربه شد که به حرف کسی گوش ندم.یادمه به دخترم با گریه شیرخشک میدادم 😄فکرمیکردم جنایت کردم در حقش!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم کشور؟؟ ایتالیا که دیگه چک نمیکنن. ما که اومدیم هیچ تستی نبود فقط تو ایران ازمون تست گرفتن همس ...

سلام

ممنونم 

می خواد اکراین بره 

همسرتون تستش مثبت بود که قرنطینه شد یا کلا هر کی بره و بیاد باید ۱۴ روز قرنطینه باشه؟؟

سلام عزیزم خوبی  من امروز پانکچر شدم فک کنم هایپر شدم  دکترمو بعد پانکچر که به هوش اومدم ...

سلام خوبي عزيزم خيلي متاسفم من 30تا تخمک ازم گرفتن عزيزم قرص هاتو مداوم بخور ي شربت داده با قرص دميترون ب محض خوردن شربت و قرص تهوعت کمتر ميشه و خوابت مياد بي حالي خيلي عادي هست تو هايپري ها تا ميتوني سفيده تخم مرغ بخور بگو برات ابگوشت درست کنن سوپ مرغ بزارن برات ميدونم خيلي سختته ولي بايد تحمل کني و غذاهاتو بخوري انقدر بخور ک جون بگيري شربت منزيمت ک برا يبوست هست رو بخور تا يبوست نگيري اصلا راه نرو فقط بخاب که اگه پاشي ممکنه بيفتي ببين فقط بخور چيزاي پروتيين دار البومين دار و دوغ اب دوغ اب فقط بري دسشويي اصلا بي تابي نکن بخدا خوب ميشي من موقع هايپر شدم گفتم ميميرم ولي اينطور نشد ي هفته بعد خوب شدم شما شايد چهار روز خوب بشي راستي برات سرم مينويسه برا چهار روزت بگو سرم البومين همون زرده رو بنويسه ي سرم ديگه هست اب و نمک اگه اشتباه نکنم اونم خوبه يکي ديگه هم هست اونو نميدونم اون سه تا عاليه ي امپول هست سيتروتايد هست اونم عاليه 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
وای خدا ترسیدم 😭

ترس نداره والا چ ترسي همش ي کوچولو ميسوزه اندازه ي امپول ک بزني

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
ممنون لیلا جان از محبتت من سخت ترین شرایط رو تنهایی گذروندم لیلا جان.از اون هایپری وحشتناک که تا پا ...

سلام عزيزم قدم مهراد کوچولو مبارک باشه اشکال نداره  الان ي کوچولو افسرده اي اميدوارم  همه اين تنهايي ها تموم بشه با همسرت و مهراد کوچولو ي خانواده اين اصلا احساس تنهايي نکن راستي عکس مهراد کوچولو رو ديدم ده بار قربون صدقه چشماي خوشکلش شدم ماشالله از قيافش معلومه ارومه عزيز دلم 😘😘😘😘 

اشتهام کور شده.به زور همسرم چند لقمه غذا میخورم. کسی نمیاد که.خودشون جلوتر از من گفتن که میترسن بیان ...

درکت میکنم سارا جون...

چاره ایی نیست جز صبوری توکل کن به خدا و به هیچ کس و هیچ چیزی فکر نکن الا سلامتی خودت و همسرت و فرزندان..

به خودت برس نگذار و اصصلا به خودت تلقین نکن که افسرده ایی ، یک بخش مهم افسردگی هم به خاطر تغییرات هورمونی هست..

به همسرت بگو درباره ی افسردگی بعد زایمان مطالعه داشته باشه..

خانما من امروز هفتم سیکل بود رفتم سونو دکتر گفت اندازه فولیکولات ۱۳ و۱۴ و ۱۰ هستش بنظرتون کوچیکن؟ رو ...

برای روز هفتم خیلی خوبه منم روز هفتم یا هشتم که رفتم فولیکولام ۱۰ ۱۱ ۱۲ بود که دکتر میگفت خیلی خوبه آخرشم هایپر شدییییید شدم پدرم در اومد  ...نگران نباش عزیزم امیدت به خدا باشه ،،خیلیم خوبی اتفاقا

خانما من امروز هفتم سیکل بود رفتم سونو دکتر گفت اندازه فولیکولات ۱۳ و۱۴ و ۱۰ هستش بنظرتون کوچیکن؟ رو ...

راستی یادم رفت بگم منم مثل شما روزی ۱۵۰ تا گونال داشتم و یه دونه اچ ام جی هم میزدم

اره من معمولا ضخیمه. ولی ال دی هم دادن من معمولا ۳روز بعد ال پریود میشم.به شماهم ال دی دادن؟ینی فقط ...

منم تواون سیکلی که یه ماه قبل انتقال ال دی ودکاپتیل میدن ال دی داشتم ولی دکاپتیل یه چندروزی عقب میندازه ..نه عزیزم بخاطر کرونا کنسل شد 

عزيزم، شیاف سیکلوژست یا فرتیژست رو هم میشه واژینال گذاشت، هم رکتال، هیچ فرقی نداره، من هر دوبار که ا ...

احتمال عفونت پس هست مرسی مرضی جون پس رکتال می زارم اگه هیچ فرقی نداره چون دکتر گفت واژینال ♥️♥️

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اشتهام کور شده.به زور همسرم چند لقمه غذا میخورم. کسی نمیاد که.خودشون جلوتر از من گفتن که میترسن بیان ...

سارای عزیز خیلی سخته و باید مادرتون حتنا میومد ولی همیشه تو سختیها ادم قوی میشه فقط بفکر خودتون باش خداروشکر کن همسرس داری که بفکرته حتما بابچه هات برو بیرون دور بزن هی نشین تو خونه تو ماشین باشی چیزی نمیشه برو آبمیوه ای چیزی بخورین ایشالا یکم بزرگتر شد نی نی نازت خودتم بهتر میشی ♦♥️

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم روز دوم پری اندازه گرفت.به من چیزی نگفتن

سلام عزيزم خوبي من صبحانمو با ي قوطي پنير خامه 100گرمي و ليوان قهوه خوردم ميگم قهوه مشکلي نداره؟