2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینترنت گوشی ضرر نداره همیشه مال من بازه همیشه هم دستمه گوشی یا کنارمه 

عزیزم اثبات نشده ولی wifi استفاده کنی و گوشی رو حالت پرواز باشه اوایل بهتره چون فاصله شما با امواج بیشتر هست بهتره ولی دیتا گوشی چسبیده به خودت

میگم نکنه قلبش از کار افتاده درددارم برای دفع

دختر گلم به خدا نی نی گناه داره، اون از اول انتقال که به گریدش گیر دادی، بعدش هم به خاطر خون ریزی و لک استرس داشتی و خب اونو بهت حق میدم، 

الانم هر تغییر کوچیکی میبینی به اون طفل معصوم گیر میدی، نمیگی اونم به دنیا اومد با گریه تلافی میکنه 😎😎😎😎

سلام دوستان یه سوال داشتم اصلا مربوط به آی وی افم نیست من الان چند ماهی میشه که سمت چپم، ناحیه سی ...

به نظر عصبی میاد چون منم دقیقا همین حالتو سمت راست دارم و چندباری متوجه شدم وقتی خیلی استرس میگیرم و عصبی میشم دردشو بیشتر حس میکنم 

اگر اینطور باشه دواش پیش خودته 

سلام به همه دوستان 

@الهام61   الهام جان به شما قول داده بودم داروهای همسرم رو گرفتیم بهت بگم چی بود؟ آمپول سینال اف هست و پودر آندروفرتی 

چقدر هم گرون بود ولی فکر نمی کنم خیلی هم تاثیری داشته باشه چون جفتش رو نوشته برای افزایش کیفیت و کمیت اسپرم وقتی هیچی نیست چطوری میخواد افزایش بده؟ 

خخخ پس همگی عین همیم,وای منم استرس دارم به بیچاره دکترخودم زنگ زدم کلی دلداریم داده.حالاتوفولیات خوب ...

بیا، دکتر به این خوبی

بعد هی به این بیچاره ها حرف میزنیم

نمیگم همه خوبن ها ولی خداییش دکترت فرشته اس

چشم عزیزم حتما میپرسم، اما واسه الان یه اتفاقی افتاد فهمیدم حتما باید بخرم جدیدا پاهام اون قدر ورم ...

خواهش میکنم انشالله همه چی به خوبی برات پیش بره و به سلامتی زایمان کنی و یه آغوش گرم نی نی همه خستگی راه رو از تنت در بیاره🤱🤱🤱