2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم  شما امپول اچ سی جی هم داشتی؟ منم روز یازده شب بیبی زدم خط کمرنگ افتاد امروز که دو ...

چند روز از تزریق آخرین دوزش میگذره؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
نه گلم اصلا ضرر نداره  یه وقت با نمک نشوری هر چی لثه و مینای دندون هست نابود میشه و مستعد عفون ...

چشم زينب جون 

مرسي كه هستي😘

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم تو بارداری همین مشکلو پیدا کردم  ی علت‌ش هم استفاده طولانی مدت از هپارین و آنوکساس ک ...

الهی کاملا میفهمم چی کشیدی 

ولی پوکی استخوان روی دندون اثر نداره گلی، میگم که نترسی واسه اقدام مجدد

راستی الان کدوم مرحله ایی

خواهش می کنم گلی کندر خودم دوست ندارم ولی شنیدم عالیه برای هوش  حتی تجربی هم دیدم تو بچه های ...

ممنونم عزيزم از راهنماييت☺️☺️☺️زينب جون يك سيوال دكه داشتم  وقتي ك مخابيم حتما بايد براي پهلو به پهلو شدن حتما بايد بشينيم باز دوباره ب بهلوي بعدي بشيم يا ن لازم نيست؟؟

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
عزیزم اون حالت تهوع رو خدا برای دشمن هم نیاره  برو حال کن با حاملگی و به خدا توکل کن 😍😍😍😍

انشالله كه براي منم خيره همه توكلم به خود خداست

انشالله همه به سلامتي جوجه هاشون رو بغل بگيرن🙏😍

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیزم اصلا استرس نگیر، از این به بعد مراعات کن اگر لک داری آشپزی و اینا نکن، اگر خدای نکرده خون دید ...

دوباره ترشحات قهوه ای دیدم رو شورتم امروز میرم دکتر انشالله که بخیر بگذره 

واااااای زینبی من کلا کارم ترشی خوردن، خدا به دادم برسه، زینبی جان شما سوپراکل نخوردی؟؟ دوست من فقط ...

چرا گلم قرص کلسیم دارم، ولی ارتباطی نداره😉😉😉😉

ترشی خیلی بده خیلی ولی خوشمزه است😅😅😅😅

کم بخور، دائم هم با آب خالی بعدش دهنت رو آب بزن

اخری روز 6 ام بود البته دکترم گفت روز 14 ازمایش بده نیازی نیست 14روز از اخرین تزریقت بگذره 

خوب درسته همون روز 14 آزمایش بدی اثرش رفته دیگه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
چرا گلم قرص کلسیم دارم، ولی ارتباطی نداره😉😉😉😉 ترشی خیلی بده خیلی ولی خوشمزه است😅😅😅😅 کم بخو ...

زینب جون یه خانم که بارداریطبیعی  داشته و سالم بعد دوتا پوچ ممکنه دلیلش ایمنی انعقادی باشه ؟مشکل ایمنی انعقادی اکتسابیه ؟یعنی ممکنه بعد اون بارداری دچار شده باشه ؟دوستم بارداری سوم اسپرین و پردنیزولون مصرف کرده اما باز قلب تشکیل نشده! 

خوب درسته همون روز 14 آزمایش بدی اثرش رفته دیگه 

اون که اره 

الانو میگم که 6روز از تزریقش گذشته بیبی زدم دوخط شده دیروز کمرنگ بود امروز پر رنگتر میخوام بدونم بهش دل ببندم یا نه احتمال بارداری هست یا اثرات داروعه  هنوز

چرا گلم قرص کلسیم دارم، ولی ارتباطی نداره😉😉😉😉 ترشی خیلی بده خیلی ولی خوشمزه است😅😅😅😅 کم بخو ...

زینب جون یه خانم که بارداریطبیعی  داشته و سالم بعد دوتا پوچ ممکنه دلیلش ایمنی انعقادی باشه ؟مشکل ایمنی انعقادی اکتسابیه ؟یعنی ممکنه بعد اون بارداری دچار شده باشه ؟دوستم بارداری سوم اسپرین و پردنیزولون مصرف کرده اما باز قلب تشکیل نشده! 

عزیزم نا امیدی هم درست نیست، میدونم تو برزخی ولی چاره ایی نیست جز صبر کردن، که بعدا یه وقت پشیمون نش ...

امروزم لرز شدید دارم فکر کنم دفع شه.دیگه تلاشمو کردم توکل بر خدا

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم