2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
نه گلم خاطرت جمع گلوکومتر خطا زیاد داره البته

آخه ما به مریضای دیابتیمون هم میگیم با گلوکومتر چک کنن، یا تو بخش هم با گلوکومتر چک میکنیم، چون گناه دارن بخواد روزی 5،6 ازشون خون بگیریم، پس مجبوریم به گلوکومتر اعتماد کنیم

پس منم با خیال راحت برم بخوابم 😁😁😁

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم، چه روحیه خوبی ان شاالله که طبیعی بهت بده، و بیایی خبر خوش بدی فقط اگر دوست داشتی بیا ب ...

عزیزم اون طوری باید بگم که خدا تو رودرواسی بمونه ..مگه حرف و کار دیگه ای ازم برمیاد زینب جون بخدا دلم خون یعنی فقط بخاطر مامانم سرپاهستم که اون غم نخوره یعنی تا حرف بچه رو میاره برای اینکه اون ناراحت نشه میگم بچه میخوام چیکار ..خودش حالش خوش نیست منم ادای بیخیالارو درمیارم ..یعنی فکر کن تو این دنیا با این همه مشکل خودم تنهایی سر میکنم گاهی وقتها که دلم خیلی میگیره تو خیالم سرم میزارم رو پاهاش باهاش درد دل میکنم گریه میکنم..چون تو واقعیت محال بهش بگم داغون میشه..ببخش عزیزم پشیمونت کردم ..زینب جون موندم بین اینکه برای درمان برم رشت یا تهران نمیتونم تصمیم بگیرم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
آره گلم زرنانی چندین بار به تارا جون گفته بود شما هم چون فقط دو فاکتور بوده نمیشه اول کار انداخت گر ...

ممنونم زینب جون،وقتی میام میبینم کلی برام جواب نوشتی و توضیح دادی خیلی خوشحال میشم سایه تون مستدام بانو 🙏🙏🙏اصلا خیلی دوست دارم 🥰😍🥰

یعنی حق مطلب رو ادا کردی، قربون دستت ماهیتابه آنا جون هم این وسط هست، هر وقت خواستی بردار🍳🍳🍳🍳

والا بخدا مگه دروغ میگم، من خودم روزیکه حالم خوبه میگم الهی شکر، روزیکه هم حالم افتضاح، هم میگم میگذره، دیگه بارداری همینه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
جدی وای چی میشه یعنی؟

عزيزم فقط آنتی‌بیوتیک ها هستن که بااااااااید سر ساعت بخوری که اثرش کم نشه، ولی کلا نباید مثلاً یه شب ساعت 6 بخوری، یه شب ساعت 12 شب 

اگه همیشه مثلاً با اذان بخوری، دیگه فراموش نمیکنی، ما اینجوری به مریض هامون میگیم 

نه دفعه اول رفتم هلال احمر با بیمه گرفتم دوباره میرم اونجا ازاد خیلی گرون میشه 

هلال احمر کجاست؟یعنی پرونده تشکیل ندادی؟من رفتم داروخونه گفت برو نمبدونم روبروی پارک لاله پرونده تشکیل بده تا برات تایید کنن منم حال نداشتم گفتم  برجهنم ازاد بده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزيزم تا حالا چندبن نفر جواب دادن ولی نمیدونم چرا وسواس دارین و دوباره میپرسید، اولاً که بی بی کاملا ...

مرضی جون چقدر عصبانیییییی ترسیدم بابا  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم من بار قلب جنینم ۸ هفته و دو روز قلبش ایستاد. دکتر گفت سقط هایی ک قلب تشکیل میشه ، بعد می ایس ...

ممنونم گلم از راهنماییت ،مطمئنا حق با شماست عزیزم و از ۶ تا جنین باقی مونده باید توکل به خدا کنم مشکل کوروموزومی نداشته باشن

حتما عزیزم فردا میریم و با جواب مثبت برمی گردیم منکه امروز بی بی زدم و منفی شد😔 حالا امیدم به فرد ...

انشالله فردا با جواب مثبت میای 

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .