2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
دوستانی که انتقال مثبت داشتید شما کل دوهفته رو استراحت کردید راستش رو بخواین من از فردا میخوام برم س ...

بهترین کارو میکنی نه ماها هم کار کردیم فقط چیز سنگین بلند نکن و هر وقت خسته شدی یکم تو نمازخونه ای جایی دراز بکش 🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
واقعا حکمت خدا بوده هیچی از دست ندادی خیالت راحت،یه تست نزدیکی یه ما گفته بود اینطور بود که باید راس ...

چه بی ادب

یکی نیست بگه اخلاق پزشکی و حفظ حریم خصوصی کجا رفته

Pct هم منسوخ شده، یه ذره آپدیت کنه خودشو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که انتقال مثبت داشتید شما کل دوهفته رو استراحت کردید راستش رو بخواین من از فردا میخوام برم س ...

من ماه پیش انتقال داشتم فقط سه روزاول استراحت کردم بقیش همه کاری کردم! آز دادم مثبت شد

بنظرم همه چی به لحظه انتقال جنین و کیفیتش و دو سه روز اول بستگی داره

گلم متوجه نشدم بلاخره بار چندم برات سرم و پرد تجویز کردن؟  راستی یادم اومد شما انتقال دادی، رو ...

روز ۱۱ از انتقال اولم میگذره۳دی بود... روز ۱۵ پریودم بود. ۳تا ۳روزه انتقال دادن.۹روز از انتقال دومم میگذره که ۵دی بود که دوتا ۵روزه انتقال دادن برام ۱۷پریودی.نه سری های قبل هیچی نداشتم دارو.این سری دارم فقط

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
عزیزم به فال نیک بگیر مامان شدی ها

خدا از دهنت بشنوه عزیزم.۱۰ ساله ازدواج کردم.روحیه م خیلی ضعیف شده ان شالله خدا جواب همه دلشکسته ها رو بده

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
آره گلم خوبه کلا پروژسترون رو یه زمانی بزن که روز های آینده هم بتونی همون ساعت بزنی

من تا سه روز بعد انتقال)پروژسترونم زدیم دیگه گفتن نزنین  بجاش هر 8 ساعت  قرص دوفاستون بخورین... اچ سی جی هر سه روز نصفش باید بزنم تو پام از روز 4 انتقال

یلدا جون میگم آخه یهویی نمیشه اینقدر تغییر کرد که، شاید باهات شوخی  کرده😕😕😕

نه شوخی نیست...همسرم موزیسین غرب کشور بودن و گوشیش زنگ خور بود اما میگفتم شاید واسه خاطر اینکه اسمی شده یه شهرتی گرفته مزاحمت ایجاد میکنن😔

بهش اعتماد داشتم اما حماقتم همین اعتماد زیاد بود..

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥