2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
مرسی گلم..کاشکی منم تا اون موقع خوب شم.میترسم تا آخر اینطور بمونم..خیلی سخت میگذره.همین طور افتادم ت ...

عزیزم انشالله زودتر میگذره.... 

محیطت رو عوض کن اگه میتونی.... 

سیرابی رو امتحان کردی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله زودتر میگذره....  محیطت رو عوض کن اگه میتونی....  سیرابی رو امتحان کردی؟&n ...

سلام تورک جون....فرشته های نازت خوبند...

انشاله روبراه روبراه بر روی غلطتک افتاده زندگیتون. .....

یه سوال اووابوست مال کدوم کشوره؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم انشالله زودتر میگذره....  محیطت رو عوض کن اگه میتونی....  سیرابی رو امتحان کردی؟&n ...

سلام صاحب خونه😁🤭

خیلی مرسی که این تاپیکو زدی

منم ازفردا میرم سونو که به امید خداشروع کنم سیکلو...

روزی چندتا باید تخم مرغ خورد؟

میدونی هایپر نشم خوبه

واینکه یکم ازامپولاش ترس دارم😑

منم پلی کیستیکم خداکنه باراول نتیجه بگیرم

مایه فامیل داریم اونم مثل شما اولیو با ivf حامله شده(ولی به کسی نگفته)دومیو طبیعی شد اولی دختردومی پسر

.

خداکنه ماهم بزودی صاحب فرزندانی سالم وصالح بشیم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
😍😍 خوبی عزیزم!!؟؟؟؟رفتی تو سیکل؟؟

مرسی توخوبی نینیمون خوبه؟

فردا میرم سونو تاشروع کنیم...خداکنه کیست نداشته باشم ال دی بخورم زودی شروع شه 

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
مرسی توخوبی نینیمون خوبه؟ فردا میرم سونو تاشروع کنیم...خداکنه کیست نداشته باشم ال دی بخورم زودی شرو ...

قربونت خاله اش با دعاهای شما خوبه🥰

ای جان خداروشکررر بس داری ننه میشی ب زودی😍😍

کدوم مرکز میری؟؟

اصلا ب حاشیه ها فکر نکن ب زمانم فرصت بده تا طبیعی طی بشه ایشالا ک هیچ مشکلی نداری بزود وارد سیکلش میشی

آخه من قبلا مولتی پریناتال و قرص فروفورت میخوردم فقط تاکید کرد که فرفورت رو بذار کنار🙄🙄 آگه میدون ...

خب باز اگر نگرانی عکس از ترکیبات هر کدوم جدا بذار تا بهت بگم 

واقعا گفت فروفورت نخور؟ حالا به من تاکید شدید که آهن رو اصلا کنار نذار

عزیزم حتما عکس بذار ترکیبات مکمل ها رو بخونم بهت بگم

مصرف کردم طبق دستور پزشکم نمیدونم چرا انقدر رفته بالا خیلی ناراحتم و فکرمو مشغول کرده

ناراحت نباش برو پیش دکترت شاید دوزش رو زیاد کنه چون تو ۳ ماهه اول کم کاری تیروئید تشدید پیدا میکنه 

قربونت خاله اش با دعاهای شما خوبه🥰 ای جان خداروشکررر بس داری ننه میشی ب زودی😍😍 کدوم مرکز میری؟؟ ...

خالش فداش😍

وای دلم قیلی ویلی رفت گفتی ننه میشی🤭😁😆

قم میرم...ان شاءالله همه چی خوب پیش بره...سعی میکنم بیخیال باشم ولی باز اون ته یکم استرسه هست😑🤭

خب باز اگر نگرانی عکس از ترکیبات هر کدوم جدا بذار تا بهت بگم  واقعا گفت فروفورت نخور؟ حالا به ...

زینب جان اووابوست کجاییه؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خب باز اگر نگرانی عکس از ترکیبات هر کدوم جدا بذار تا بهت بگم  واقعا گفت فروفورت نخور؟ حالا به ...

آره حتی دوبار پرسیدم گفتم سابقه کم خونی دارم عصبانی هم شد😣😣😣

قوطی اولی رو انداختم دور

قربونت خاله اش با دعاهای شما خوبه🥰 ای جان خداروشکررر بس داری ننه میشی ب زودی😍😍 کدوم مرکز میری؟؟ ...

بالاخره گفتی به بچه ها؟

تیکر خوشگله روهم زدی😍😍