2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
دعواتون کامل نبود    

سلام عشقم خوبی؟؟؟؟؟؟ 

چه قدر ذوق زده شدم از دیدن اسمت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رویان من تا الان کلا با هزینه ویزیت و سونو ها و داروها و پانکچر کلا حدودا ۶ میلیون شده برامون.گفتن ی ...

آره واسه ما فقط بیمارستان هزینه میکروانجکشن بدون دارو بقیه جیزا ازمون ۸ملیون گرفت فقط اینکه اولین نوبت ومشاوره تو رویان حتما باید با شوهرم برم؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم خواهری آره والا فکرکن میگم خدایا خداوندا 12ساله منتظرم گذاشتی به حساب هر دوسال لااقل بهم بچه ...

عزیزم انشالله غرق بچه میشی اما بعدا نیایی مثل من غر بزنیا.... 

البته غر زدنام به خاطر این فرشته ها شیرینه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نگران نباشین....  مایعات بخورین....  سوپ....  لیمو شیرین....  انشالله ...

ببخشید یه سوال، تیروئیدم 3،15 بود دکترم گفت نیازی به قرص نیست،گفت ایشالا بعد از مثبت شدن شروع میکنی، ولی من نگرانم، تو لانه گزینی تاثیری نداره؟ 

سلام سلام یلداتون مبارکککککککمم

سلام به روی ماهت مامان هنرمنددددد... 

سلام بچه ها من امروز رفتم انتقال .3 تا فرش 4 تا هم تو یه نی فریز کردن. لطفا دعا کنید. من دفعه قب ...

عزیزم انشالله بهترینا منتظرته!!!! 

هزینه میکرو ۵تومن که گفت کلا ۸یا۹تومن تموم میشه برات باداروینا هرروز یه دکتره...اولین باری که رفتم ...

انشالله نتیجه میگیری عزیزم.شماره تلفنشون رو داری؟

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
عزیزم انشالله بهترینا منتظرته!!!! 

مرسی.ان شالله.دیگه خیلی زمان برده.وقت ندارم.

دیگه داره از صرافت میوفته.

امیدوارم دیکتشو درست نوشته باشم.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
عزیزم بستگی به نوع سیکلت داره...  سیکلا اصطلاحا یا 45 روزن یا 15.... البته این اصطلاح یعنی 42 ...

سلام خوبین،؟ آنا جون من جمعه شب آمپول زدم خدا کنه پری بشم شمام پری دوم پانکچر تاخیر داشتین ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نیمه خصوصیه فکرکنم یه بدی که داره تامین اجتماعی رو قبول نمیکنه قزوین ازمایش بدی جهادنصف میشه ولی ق ...

نمیدونی کدوم بیمه هارو قبول میکنن؟بیمه ایرانیان رو قبول میکنن؟

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام خانم ها میشه لطفا جواب منم بدید من پی سی او هستم و قراره این دفعه که پری اومد روز دوم برم برای ...

عزیزم ببین از امروز شروع کن روزی یکی دو تا سفیده تخم مرغ آب پز بخور.... 

آب زیاد بخور.... 

گوشت و مرغ و ماهی و کلا پروتئین زیاد بخور.... 

مکملم دکترت اگه تجویز کرده بخور.... 

هم رو کیفیت تخمکات اثر میذاره هم جلوی عوارض هایپری رو میگیره.... 

ببین هایپر شدن یعنی تعداد زیادی فولیکول تحریک میشه و تخمکات زیاد خواهند بود..... 

هایپر شدن به تنهایی بد نیست فقط باید خودت رو تقویت کنی وقتی تعداد تخمک بالا میره کیفیت پایین نیاد و از اون مهمتر عوارض هایپری گریبانگیر نشه.... 

اگه رژیمت رو رعایت کنی به احتمال زیاد عوارضش گریبانگیر نمیشه.... 

از روی هم که داروهای تحریک تخمدانت شروع شدن تعداد سفیده هارو بالا ببر.... 

انشالله که عوارضش سراغت نمیان.... 

اگه هایگر بشی و عوارض نیان احتمالا همون موقع انتقالم میدن اما اگه عوارض بیان انتقالت میمونه برا چند ماه بعد.... 

با شروع آمپول های اصلیت کلا دولا راست نشو زیاد به شکمت فشار نیار.... 

عزیزم ببین از امروز شروع کن روزی یکی دو تا سفیده تخم مرغ آب پز بخور....  آب زیاد بخور....  ...

سلام جانیم گونلوموز سیزی چوخ ایستیردی اما یوخودوز حالیز نجه دی؟ منده مامان اولدوم بالاخره 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خدا کنه اینبار دیگه خدا دست رد به سینم نزنه چون قطعا اینبار دفعه ی آخر تلاشمه 

ثمین عزیزم بیا این دفعه یه روال دیگه در پیش بگیریم!!! 

برا خدا خط و نشون نکشیم.... 

منم خیلی وقتا پا به پات به جورایی با خدا به 7اطرت مذاکره کردم.... 

چون میدونم خیلی بهش اعتقاد داری که تا الان صبوری کردی چون خیلی جای تو بودن تا الان کم آورده بودن.... 

به نشدنم دیگه فکر نکنیم چون وقتی میگیم اگه نشه بار آخره یعنی به نشدنم فکر میکنیم... 

فقط و فقط و فقط و فقط از امروز خودت رو تسلیم مطلق خواست خدا بکن.... 

انشالله این دفعه شرمنده لطف و مرحمتش میشیم....