2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046180 بازدید | 684501 پست
خانمای عزیزجایی روسراغ ندارین من جواب سوالامو پیداکنم کسی اینجاک اطلاعی نداره ..

عزیزم زنگ ابن سینا یا هر مرکز دیگه ای که مدنظرتونه بهتر راهنماییت میکن.

برای آزواسپرمی از بیضه ش نمونه گرفتن ببینن اسپرم هست یا نه؟یا فقط از روآزمایش گفتن اهدایی

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
خالش فداش😍 وای دلم قیلی ویلی رفت گفتی ننه میشی🤭😁😆 قم میرم...ان شاءالله همه چی خوب پیش بره...سع ...

😍😍ای جان مطمعن باش قدم ب قدم داری ب بچت نزدیک میشی

چرا قم حالا؟کسیو اونجا داری؟

حتما تو این بین حرم برو حضرت معصومه رو قسم بده ب برادرش تا ضامنت بشه🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زنگ ابن سینا یا هر مرکز دیگه ای که مدنظرتونه بهتر راهنماییت میکن. برای آزواسپرمی از بیضه ش نم ...

ازروازمایش گفتن .دوبارازداده دوبارشم صفرشده یعنی ازواسپرمه .بعدشم بیضه هاش ازبین رفته تو ی تصادف کوچیک .دکتره گف اهداجنین .

بچه ها من داروی قبل انتقال مصرف میکنم.. شکمم خیلی گنده شده قرص دگزا میخورم... مال شمام شکماتون گنذگد ...

عزیزم طبیعیه فقط آب زیاد بخور و تغذیتم جوری تنظیم کن یبوست نشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😍😍ای جان مطمعن باش قدم ب قدم داری ب بچت نزدیک میشی چرا قم حالا؟کسیو اونجا داری؟ حتما تو این بین ...

ان شاءالله😍

تعریف قم رو شنیدم بعدش توکانالش هی نتیجه ی مثبت میزاشتن یابچه هایی که بدنیامیان...بعدفکرکردم هزینه ها مثل قزوین نصف میشه ولی اینجورنبود ولی دیگه ادامه دادم....

فامیل دارم ولی نمیرم که نفهمن😑

باخانم یه صحبتهایی انجام دادم ان شاءالله که دست خالی برم نگردونه😉

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
نمیدونم عزیزم 🙈🙈🙈🙈

ممنون

یعنی کسی اینجا قوطیشو نداره ؟ببینه روش زده کجایی تو نت نگاه میکنم ننوشته😔

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
 آره حتی دوبار پرسیدم گفتم سابقه کم خونی دارم عصبانی هم شد😣😣😣 قوطی اولی رو انداختم دور

عجب پس الان که قوطی رو نداری همون که دکتر گفته انجام بده 

چون آهن نداری، حتما حتما شیره انگور بخور، ماهیچه و گوشت قرمز هم فراموش نشه

مصرف کردم طبق دستور پزشکم نمیدونم چرا انقدر رفته بالا خیلی ناراحتم و فکرمو مشغول کرده

عزیزم تو بارداری کلا تیرویید میزنه بالا

منم ماه دوم ک ازمایش دادم نیروییدم بالا رفته بود فستاد منو پیش متخصص غدد ایشونم ی ازمایش تخصصی نوشت انجام دادم دیدم اصلا تیروید ندارم و اون نمونه خود ب خود رفته بود بالا

بعدشم با قرص کنترل میشه دوستم ۸ماهشه اونم تیرویید گرفته بود کلا تا الان دارو مصرف میکنه

اصلا چیز مهمی نیست ک نگران باشی کنترل میشه با قرص