2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
زينب خانم من امروز رفتم از دادم جوابش رسيده 5/5 منفى شد كلا خيلى نا اميد شدم خيلى خدا كمكم كنه

عزیزم خیلی متاسفم 😔😔😔😔

ان شاالله خدا به زودی با معجزه دلتو شاد کنه 

یه کم بهتر شدی بیا اینجا بررسی کنیم چرا نشد تا زودتر مامان بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای آز اسپرم وقتی اقا نمونه میده چند دقیقه بعد باید تو دستگاهشون بذارن؟ جایی که من رفتم نمونه ...

گلم تا حدود یک ساعت مشکلی نداره

چون یکی دوبار ما خونه نمونه دادیم و تا رسیدیم آزمایشگاه حدود 40 دقیقه گذشته بود، جوابشون هم خیلی تفاوتی با زمانی که تو مرمز نمونه میداد مرکز خیلی تفاوتی نداشت نهایت تحرک آ در حد یکی دو درصد

زينب خانم من امروز رفتم از دادم جوابش رسيده 5/5 منفى شد كلا خيلى نا اميد شدم خيلى خدا كمكم كنه

ای باباناراحت شدم،بی بی چکت سریع هاله انداخت من امیدوارشده بودم،دفعه چندمته جانی جان؟سرمم داشتی؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
علائم چه موقع گلم بعد از انتقال یا بعد از مثبت شدن؟ 

علائم قبل مثبت شدن.من روز ۸ انتقالم هیچ علائمی ندارم.مثل تمام روزهای معمولی ام.خیلی نگرانم.میگم حتما هیچی نیست که علائم ندارم😔

راستشو بخوای خیلی ناامیدم

گلم حتما آزمایش ذخیره تخمدان amh رو انجام بده حتی اگر پریود میشی خیلی کمک کننده هست برای تعیین دوز د ...

عزیزم این آز ذخیره تخمدان رو کجا انجام بدیم معتبره؟ من چند روز پیش رفتم مرکز گرگان دکتر گفتش ذخیره 5.9 نیستش کمتره روز 15 کلا 12 تا فولیکول داشتم براساس اون گفتش ذخیره کمتر هستش

گلم تا حدود یک ساعت مشکلی نداره چون یکی دوبار ما خونه نمونه دادیم و تا رسیدیم آزمایشگاه حدود 40 دقی ...

برای فریز اسپرم مشهد مرکز دولتی خوب میدونی هست یا نه؟ تهران شریعتی چطوره؟

فریز فقط یه مرکز داشته باشم یا چند تا به نظرت؟

برای اسپرم زیر صدهزار واسه فریز میتونم یک ماه صبر کنم یا دیر میشه؟

علائم قبل مثبت شدن.من روز ۸ انتقالم هیچ علائمی ندارم.مثل تمام روزهای معمولی ام.خیلی نگرانم.میگم حتما ...

عزيزم منم كوچكتريم علائمي نداشتم شب و روزم گريه بود به خاطرنداشتن علائم 

ولي اصلا توجه نكن انشاالله مامان شدي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره گلم، راستش خیلی بلا سر همسرم اومد تو این راه دیگه وحشت داشتیم  یه بار حجامت زیر ناف کردن ب ...

زینب خانم اینکه جنین اهدامیکنن گناه نداره که مثلاادم بچه رابده به یکی که معلوم نیس این بچه چه اینده ای داشته باشه.؟دوستانی که زالوانداختن کیاهستن که بپرسم ازشون؟

علائم قبل مثبت شدن.من روز ۸ انتقالم هیچ علائمی ندارم.مثل تمام روزهای معمولی ام.خیلی نگرانم.میگم حتما ...

عزیزم چرا نا امید آخه 

گلم حتی رندوم هم صفحات تاپیک رو بخونی خیلیا بدون علائم مامان شدن

تنها علامت هم بالا رفتن بتا هست عزیزم، اگر چیزی دیگه هم حس بشه بیشتر به خاطر تمرکز زیاد خودمون روی بدنمون هست و به خاطر داروها

علائم من از اواخر هفته 6 اومد،مامان سبحان، لیانا، آنا و خیلیا دیگه هیچی علائم نداشتیم با اون همه دارو 

من فقط یه روز مونده به آزمایش علائم پری اومد سراغم و به خاطر بی اعصابیم همسرم فکر می‌کرد دیگه همه چی تموم

فکرای خوب کن یه خواهش خواهرانه بی بی هم نزن 

عزیزم این آز ذخیره تخمدان رو کجا انجام بدیم معتبره؟ من چند روز پیش رفتم مرکز گرگان دکتر گفتش ذخیره 5 ...

گلم مراکز ناباروری آز بدی درسته

تعداد فولی هات هم عالی بودن عزیزم

تو تهران از مراکز دولتی خیلی تعریف طالقانی رو شنیدم برای میکرو، برای آی یو آی بیمارستان آرش

از مهدیه و شریعتی خیلی خبر ندارم🙈🙈🙈

برای فریز اسپرم مشهد مرکز دولتی خوب میدونی هست یا نه؟ تهران شریعتی چطوره؟ فریز فقط یه مرکز داشته با ...

گلم آزمایش های تکمیلی الیگو اسپرمی انجام دادین؟ اگر آره که عالیه

ولی شرمنده عزیزم در مورد فریز اسپرم اطلاعی ندارم، 

یکی دو جا که مد نظرت هست فریز کنین خوبه، قدرت مانورتون هم بالا میره

نه عزیزم چه گناهی اخه این تصمیم خود صاحبان نطفه هست که اهدا کنن یا خیر

من دارم ولی هیچ جوره دلم نمیاداهداکنم چون اون خانمهایی که نطفه اهدایی گرفته بودن مسن بودن وازسختیهای زندگیشون میگفتن

من دارم ولی هیچ جوره دلم نمیاداهداکنم چون اون خانمهایی که نطفه اهدایی گرفته بودن مسن بودن وازسختیهای ...

عزیزم خوب اشکالی نداره، دوست نداری اهدا کنی 

خیلیا دیگه هم هستن دوست ندارم، اصلا عذاب وجدان نداشته باش برای تصمیمتون