2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
و یه سوال دیگه من ضخامت رحمم کمه برای آی یو آی که رفته بودم روز ۱۰ که سونو شدم ضخامتم ۵ بود و بهم اس ...

اگر قرار باشه فرش هم انتقال بدن دیر نشده برای استرادیول.

در مورد استعلاجی ، من ابن سینا بودم ، خودشون میدادن.

فقط میپرسیدن میخواین یا نه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم، آمپول سینافکت رو به منم همون دو تا جعبه رو دادن کم نمیاد عزیزم خیالت راحت،  من مید ...

منم اولیشو میدم همسرم بزنه البته اونم بلد نیست ولی چاره ای نداریم،  اخه عزیزم من سوال پرسیدم کارشناسه حتی نگفت برای پانکچر هم مرخصی مینویسه کلا گفت نه ما استعلاجی به باردارشم نمیدیم چه برسه شما،،  بعدشم برای آی یو آی هم من دکتر ندیدم همشون کارشناسن من ای یو آی انجام دادم اومدم بیرون خودشون از قبلش همه چیو تو دفترچه نوشته بودن و دفترچه آماده رو دادم دستم،، بازم تا روز پانکچر ببینم چی میشه و میتونم دکتر ببینم و بهش بگم برام استعلاجی بنویسه، من همش رقت آمدم با مترو و سرپایی هست و ایستگاهی هم که سوار وپیاده میشم جلی پله داره و محل کارمم پله داره،،،  با دکتر بیهوشی هم مشاوره بیهوشی گرفتم مطلب خاصی هست که باید بپرسم؟؟؟؟؟  

ثمين كه ابن سينا انتقال نداده!!! رشت انتقال داده، مگه نه؟ ولي زينبي جون از اين جهت كه بايد جوانب من ...

نه گلم ولی تا قبل + شدن کلی اونجا جنین داشت با کیفیت که همه رو انتقال دادن بدون بررسی

ببین محیا جان تو تهران، شیراز، یزد، قم امکانات جنین شناسی و پزشکی عالیه، می مونه یه سری ریزه کاری ها که هر کس هر جا رو انتخاب کنه بهش میگیم

من حتی یه مدت تو یه گروهی بودم اغلب مرکز دولتی ارومیه میرفتن، جالب بود اغلب 17_18 تا جنین براشون تشکیل می‌شد، یا چند تا دوستان نوین مشهد که تا اون موقع فقط فریز انتقال میداد دفعه اول مامان شدن

مثلا ایمنی و انعقادی خیلی جاها نبود و خیلی مقاومت میشد روی تجویزش ولی الان به خاطر آگاهی که آنا جون بهمون داد انجام میدیم هر جور شده چه کسی یا جایی اعتقاد داشته باشه چه نداشته باشه

بعد هم اینجا اغلب می‌آییم مراحل درمان رو می پرسیم و چک میکنیم

یا مثلا هر کی آندو داره خودم خیلی سعی میکنم حتما چند جا بررسی بشه، نه اینکه به دکترها اعتمادی نیست، نه

چون خیلی بررسی سخت و دقیقی نیاز داره و یک عده حتما باید لاپرا بشن ولی یه عده نیاز نیست، چون بعد از لاپرا کار تموم نمیشه، داروهایی باید تجویز بشه بعدش که رحم رو در حالت یایسگی نگه داره

حالا این حالت ها هر دو بد هست، نه، قطعا کسی که باید عمل بشه اگر انجام نده ضرر میکنه، و قطعا کسی که انجام میده درحالیکه شاید نیاز نبوده ضرر میکنه

یا همین سرم و پرد باید خوب بررسی بشه

ببین محیا جان ما جزء دسته بیماران سوپر حساسیم و حق هم داریم، تمام تلاشمون اینه هر سیکلی حتی 0.5 درصد کاری کنیم احتمال بالاتر بره ولی خوب گاهی علیرغم محکم کاری ها اون جور پیش نمیره، آدم بعدش یه همه چی شک میکنه، دوست داره ببینه کوتاهی بوده یا واقعا شانس پزشکی، اونجاست که بهم کمک میکنیم

هر کسی هم آزاده تو انتخاب دکتر و مرکز و... ولی وقتی خودش بررسی و انتخاب کرد باید اینم مد نظر بگیره متاسفانه هیچ چیز صد در صد نیست و بقیه ش دست خداست

مثلا اینجا چند نفر بودن با سرم انوکسا و... دفعه اول باردار نشدن ولی بهشون اینجا امید داده شده که همه چی خوب بوده باید تکرار بشه و دفعات بعد مامان شدن

یا نه دیدیم طرف مطب شخصی رفته و آز اسپرم تو مرکز ناباروری نداده، خب نمیایم بهش بگیم وای بد بخت شدی رفت، راهنماییش میکنیم که مسیر صحیح چی هست بدون اینکه طرف رو عصبانی کنیم و استرس بیشتر بهش بدیم و نسبت به همه چی بدبین بشه

امیدوارم منظورمو رسونده باشم

اگر قرار باشه فرش هم انتقال بدن دیر نشده برای استرادیول. در مورد استعلاجی ، من ابن سینا بودم ، خودش ...

فرش چیه؟؟؟  خوبه که میپرسیدن حالا منم امیدم به اینه که روز پانکچر دوباره بهشون بگم ببینم چی میگن چون بهرحال چند روز استراحت لازمه ولی همین رفت آمد سرکار خودش کلی استرس و خستگی میاره

حالا شما هستی؟

سلام عزیزم

من فکر کردم برای خرید کار داری

چون انلاین شاپ دارم خواستم کمکت کنم

انشاالله بسلامتی فارغ شی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

سلام عزیزان من دخترم  امسال رفته اول دبستان خیلی درسشان پیچیده است خواستم ببینم کسی سایت جای نمیدونه مثل نی نی سایت که ثبت نام میکنی هر سوالی داشتی میپرسی اونجا هم راجب درس بپرسی ممنون میشم راهنمای کنید 

منم اولیشو میدم همسرم بزنه البته اونم بلد نیست ولی چاره ای نداریم،  اخه عزیزم من سوال پرسیدم کا ...

گلم ایشالا آمپول رو میزنی میبینی خیلی هم سخت نیست،

سر کار هم اگر خیلی بهت استرس میده چند روز اول با اسنپ برو، چون استرس سمه، اگر این با آژانس استرست کم میشه برو، فقط بگم جنین تو رحم به قول دکتر افلاطونی مثل کنجد داخل عسل هست چیزیش نمیشه

آها یه نکته ایی یه بند هم سر کار نشین حتما راه برو گاهی، آب زیاد بخور که زیاد دستشویی بری و به این بهانه بلند شی

کارشناس که آره منم اسم استعلاجی آوردم می خواست بزنه خصوصا یکیشون خیلی قدیمیه اعصاب نداره، فامیلاشون هم یادم نیست، گلم دکتر رو پیدا کردم و التماسش کردم به زور نوشت، قابل پیدا شدنه 

واسه پانکچر قبلش به دکتر بگو، تو اتاق عمل هم میشه بگی، چون بی هوشی گرفتی راحت مینویسن، حتی کارشناسا

روز انتقال هم خود بخود رفتی اونجا دیگه استعلاجی حساب میشه

زینب جان تا چند سالگی میکرو خوب جواب میده؟من 35سالمه.به شوهرم گفتم دفترجه بده دکتر برام ذخیره تخمدان ...

گلم حتما آزمایش ذخیره تخمدان amh رو انجام بده حتی اگر پریود میشی خیلی کمک کننده هست برای تعیین دوز دارو ها و انتخاب نوع سیکل

در کنار این آز بقیه آزمایش های هورمونی مثل lh, fsh, Progestron, estradiol و باید انجام بشه و بهتره سونو روز دوم یا سوم قاعدگی هم انجام بدی، همه اینها کنار هم خیلی بهتر تفسیر میشه

یعنی گفتم اگه وقت دارم یه سال دیگه صبر کنم.به دلایلی

گلم ترجیحا این کارو نکنی بهتره نذار وقفه بیفته 

ولی اگر مجبور شدی حداقل آزمایش های amh, lh وfsh. رو انجام بده حداقل اگر نتیجه خوب بود میشه صبر کرد ولی اگر متوسط هم بود زودتر شروع کن

گلم اصلا این صحبت علمی نیست، ال دی ضخامت رو کم نمیکنه عزیزم، با این داروها رحم و تخمدان رو به حالت ی ...

زینبی جون یه سوال، یه آمپولی هست که آندومتریوز رو تو فاز خاموش میبره میدونی اسمش چیه؟ میدونستم اما یادم رفته

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
زینب جان شما چند هفته و چند روز ، سلفری دادین؟ دکتر طرازی گفت صبر کن هفته دیکه برو ک بشی ۱۴ هفته. ...

من 13 هفته و 6 روز بر اساس سونو ان تی

به خاطر میزان دی ان ای جنین تو خون مادر میگن که قابل بررسی باشه

الان دقیقا چند هفته و چند روزی؟