عزیزم منم عهد اخوت با هیچ جا و دکتری ندارم ولی خودم یه مدت درگیر یه سری صحبت های سلیقه ایی نزدیک بود سرنوشتم عوض بشه،
همیشه هم طبق اصول علمی که میدونم هم خودم رو جلو بردم هم بقیه رو سعی کردم راهنمایی کنم،
آخه جنسیت مورد نظر تشکیل نشده و شما عصبانی هستین قابل درکه و از نظر علمی هم جنسیت جنین فقط تابع اسپرم هست نه تخمک، اگر شما تخمک خوب نداشتی یا سرساعت پانکچر نمیشدی و آزاد شده بودن این ایراد درست بود ولی شما فقط جنین پسر نداشتی
من از خیلی سوتی های ریز و درشت دکترا و مراکز خبر دارم ولی هیچ وقت ته دل کسی رو به خاطر انتخابش خالی نمیکنم یا اگر دلیل علمی درست ببینم و فقط شکست درمان که متاسفانه زیاد هم هست، سعی میکنم راهنمایی انجام بدم که به نفع طرف مقابل باشه فقط
عزیزم یه مثال کوچیک میزنم و رد میشم، مثلا دکتر نصر هیچ اعتقادی به آزمایشات ایمنی و انعقادی نداره درحالیکه تو دنیا اثبات شده یک سری افراد باید اینا رو انجام بدن و سریع اهدایی پیشنهاد میده ولی هیچ وقت نمیام اینو بزنم تو سر کسی که با هزار امید و آرزو و تحقیق انتخابش کرده
یا همین مرکز ابن سینا، ثمین گل ما 11 بار انتقال داد یک نفر اونجا بهش نگفت آزمایش تکمیلی تو این مدت، الان چه قدر اذیت شده، یا نمونه اسپرم یک نفر دیگه رو داشتم اشتباهی میبردن برای تزریق تخمک که اون خانم صاحب تخمک متوجه شد فکر کن اگر نمیفهمیدو جلوی اون اشتباه گرفته نمیشد چه قدر بد بود، یا به یکی از دوستان نه مرکز و نه داروخانه اونجا نگفته بود آمپولا یخچالی هست یک روز و عواقبش، یا خودم قرار بود از نظر اونها عمل کنم، بماند تو کلینیک آندو چیزای خوب و بد با هم دیدم ولی هیچ وقت هیچ وقت نمیام به کسی که می پرسه ابن سینا چه جوریه اون اشتباهات رو بگم، چون میبینم خیلیا اونجا نتیجه گرفتن و امید بستن و جوانب + اونجا رو پر رنگ میکنم
همین رویان که میرم واسه دوستمون نی نی تپل سر تخمک گیری به خاطر اسپرم همسرش کم کاری کردن و براش فریز نکردن، خیلی تشویقش کردم پیگیری کنه و نذاره این اتفاق بیفته، یا قبلا اینجا به آزمایشات ایمنی و انعقادی میگفتن اعتقاد نداریم ولی این قدر به لطف آنا جون و بچه ها این مطالب اونجا گفته شد که خودشون دکتر ایمونولوژیست آوردن
الانم واسه اون دوستمون به دیر شروع کردن استرادیول قاعدتا ضخامت باید کمتر میشد نه بیشتر، اگر کمتر بود بله کم کاری میشد ولی بیشتر شده بود، خوب که فهمیدن و جنین هاش حروم نشد
سرت رو درد آوردم ولي جنبه انصاف باید رعایت بشه چون درمان خیلی حساس هست، تو مراحلش شکست ممکنه باشه، چاره چیه؟ دائم از این ور به اون ور رفتن احساسی یا بررسی منطقی