گلم خیلی دلم میخواست بیشتر اطلاعات داشتم تا کمکت میکردم،هر ناراحتی و شکست شما و هر کدوم از دوستان برای هم خودم و هم بقیه سخته، دوست داریم بهم کمک کنیم بهترین نتیجه رو در کوتاه ترین زمان بدست بیاد برای همه، الانم نه میتونم بگم درست بوده کارشون نه میتونم بگم غلط
فقط طبق حساب کتابی که تو ذهنم میکنم و یه اطلاعات کوچیکی که تو این زمینه دارم میتونم اینو بگم استرادیول هر چی زودتر شروع بشه زودتر ضخامت میره بالا هر چی دیرتر، ضخامت هم دیرتر میره بالا
گاهی بعضی دوستان اصلا بدنشون به استرادیول واکنش نمیده و کلا ضخامت بالا نمیره و دفعه بعد بهشون میگن سیکل نچرال
الانم بر اساس چیزایی که میدونم احتمالا این بار میخواسته طبق پنجره لانه گزینی برات جلو بره چون دفعه قبل منفی شدی
پنجره لانه گزینی یعنی زمانی که رحم بالاترین آمادگی رو برای پذیرش جنین داره و تو بارداری طبیعی بین روز 17 تا 21 قاعدگی میشه
احتمالا دیده دفعه قبل منفی شدی خواسته این بار این شکلی انتقال بدی که احتمالش بره بالاتر
البته همین پنجره لانه گزینی خیلی خیلی جدید هست و در حد تحقیقاته
البته بودن اینجا دوستانی که روز 15 انتقال دادن و مامان شدن، خودم روز 21 انتقال دادم چون با وجود مصرف استرادیول از روز سوم ضخامتم دیر بالا رفت، حتی بعضی دوستان روز 24
ولی نمیدونم چرا اینو اینجوری برات توضیح نداده