2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7030052 بازدید | 683376 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرستادم برا فاطمه اون اینجا بفرسته

شرمنده عزیزم دیر دیدم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم به نظرم با دکتر غدد مشورت کن Tsh رو قبل از انتقال یکم بیار پایین زیر ۲ برای بارداری خوبه خیلیم ...

برا من خیلی پایین بود قبل انتقال یهو رفت بالا الان دکتر گفت روز یه تا قرص بخورم 

2805
برای من دادم ارتوپد فیزیوتراپی لگن نوشت

دست گلت درد نکنه عزیزم😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها جواب آنتی تی پی او من هست ۵.۰۰> نرمالشم زده ۴۰> حالا میخوام بدونم تو رنج نرمال هست ما ...

عزیزم من قبل انتقال 14. بود دو هفته بعد انتقال شد 17.8 الان دکتر گفت روز سه تا یه هفته بعد یک ونیم قرص تا یه هفته بخورم بعد آزمایش بدم خیلی می‌ره بالا به نظرم بیار پایینتر تیرویید رو

اره خودمم حس کردم چیکار کنم تو سیکل انتقالم نوبت دکترا هم پره بهم نوبت نمیدن

منم اینجوری بود ولی دکتر گفت لازم نیس بری پیش غدد و اصلا نرفتم پیش غدد همون دکتر خودم بهم قرص تیروکسین داد همونو مصرف کردم و قبل انتقال دوباره از دادم اومده بود رو یک و خورده ایی که گفت دیگه پنجشنبه ها و جمعه ها دیگه قرص نخور شمام با دکتر خودت ویزیت شو شاید لازم نباشه بری پیش غدد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم قدمش پر خیر و برکت باشه و مبارکتون باشه،تخمک اهدایی بوده ولی اسپرم از همسر خودتون بوده؟ببخشید ...

شما هم اهدایی گرفتید؟

بله عزیزم اسپرم همسرم بود تخمک اهدایی بود.

منم خیلی نکران بودم یادمه همون روزها همین جا می گفتم.

ولی قبلا هم شنیده بودم تو اهدایی ۷۵ درصد جنین مال خودتون.

شادی صدام کنید
اتفاقا به همسرم‌میگم  بچم پشت در بهشت منتظر منه هی بهش میگن بیا برو داخل میگه تا مامانم نیاد ن ...

عزیزم🥰🥰🥰

حالا من به خاطر دخترم اصلا روحیه مو خراب نشون ندادم و حتی گریه نکردم. بعد یک ماه یک روز که دخترم خونه نبود به خودم گفتم بی معرفتی کردی برای این بچه ات اصلا گریه نکردی. زاااار زار گریه میکردم. همسرم میگفت دیوونه شدس؟ خدا را شکر کن و ... در جهت ایجاد روحیه. اما الانم هر وقت یادش بیافتم و نخوام جلو خودمو بگیرم حسابی گریه میکنم

گیرم که باخته ام !!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد . شوخی که نی ...

خیلی دوست داشتم خبر مثبت شدنت رو میدیم .امیدوارم خیلی خیلی زود دلت شاد بشه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم من قبل انتقال 14. بود دو هفته بعد انتقال شد 17.8 الان دکتر گفت روز سه تا یه هفته بعد یک ونیم ق ...

اره خودمم از همین ترس دارم لطف کردی عزیزم که گفتی❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
شما هم اهدایی گرفتید؟ بله عزیزم اسپرم همسرم بود تخمک اهدایی بود. منم خیلی نکران بودم یادمه همون رو ...

نه عزیزم من ساروگیت هستم تخمک و اسپرم مال من نیست ولی چون از خون صحبت کردید گفتم به هرحال خون من این وسط هست واسه اون پرسیدم عزیزم

بله عزیزم ما وام قبلی و هنوز داریم واریز میکنیم خدا خیرشون بده شرایط عمل و نداشتم بدهی داشتیم درست د ...

عزیزم مدارک چی باید اپلود کنیم واسشون؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
منم اینجوری بود ولی دکتر گفت لازم نیس بری پیش غدد و اصلا نرفتم پیش غدد همون دکتر خودم بهم قرص تیروکس ...

دکتر خودم میگه نرماله نمیخواد دارو

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
2809