2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046393 بازدید | 684511 پست
البته ببخشید من شرایط شمارو نمیدونم ولی معمولا بعدivfیاiui یه ماه زمان میدن تا بدن اسیبل بشه و  ...

به من اینجوری گفتن من قراره ماه بعد برم 

حتی برا ماه بعد هم عجله ندارم میخوام همه احتمالات رو بسنجم بعد برم 

با آگاهی کامل از آناتومی بدنم که بعد نگم خدا نخواست یا ایکاش اینکارو میکردم 

واسه چی استراحت بدم؟

عزیزم من خیلی حضور ذهن ندارم اطلاعات دوستان تو ذهنم نمیمونه........

منظور دوستمون اینه بعد منفی شدن دوباره میخوایی بلافاصله وارد سیکل بشی؟

راستشو بخوایی شاید باورت نشه ولی من دقیق نمیدونم بار چندمته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی که هستی🙏😘 وبا حوصله جواب میدی  برات بهترینها رو آرزو کردم  خدا می دونه از وقتی که ...

عزیزم باورت میشه منم دقیقا اینکارو کردم........

درسته کار زیادی از دستم بر نمیاد برا دوستای متتظرمون.......

ولی بازم دلم به دعاهای شما دوستان قرصه و دردونمو و همسر عزیزمو بیمه دعاهای شما دوستام کردم......

چون باور دارم دعاهای شما دوستان خیلی گیراست.......

من مادر شدنممم مدیون دعای دلهای مهربون شما دوستام هستم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم باورت میشه منم دقیقا اینکارو کردم........ درسته کار زیادی از دستم بر نمیاد برا دوستای متتظرمو ...

اتفاقا بزرگترین کارو داری انجام میدی عزیزم 

صفحات اول تاپیکت رو تاجایی که تونستم خوندم وچقدر کار خوبی کردی که اینهمه اطلاعات رو اینجا آوردی 

من میدونم که الان هزاران نفر به امید مادرشدن چقد وب گردی میکنن چقد دنبال کانالهای مختلف دکترهای مختلف آدمهای مختلف تجربیات متفاوت راهکارهای متفاوت هستن صفحات اینترنت رو مدام جستجو میکنن وچقد اطلاعات خوب بدردشون میخوره 

ماهمگی از شما واز کسایی که این اطلاعات رو در اختیارشون میزاری ممنونیم 

وقطعا موهبت مادر شدن شما بابت دل بزرگ وبخشنده بودن خودتون هستش ❤️🌹

اتفاقا بزرگترین کارو داری انجام میدی عزیزم  صفحات اول تاپیکت رو تاجایی که تونستم خوندم وچقدر ک ...

عزیزم لطف داری.......

متاسفانه دیگه صفحات اول قابل ویرایش نیستن........

قبلا میشد اطلاعات بهشون اضافه کرد.......

حتی تحربیات دوستان رو به صفحات اول منتقل میکردم اما دیگه الان این قابلیت رو نداره......

الان یکی از دوستان لطف کردن یه کامال از تجربیات مامانای موفق راه انداختن که میشه گفت معادل و حتی خیلی بهتر از صفحات اول این تاپیکه.......

اینم لینک کانال دوستمون......

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

معرفی کانال:

کانال زیر از تجربیات مامانای موفق و تلاششون برای رسیدن به بتای + هست.

👇👇👇👇👇

سلام به همه ی همراهان عزیز 🌺🌺🌺

این کانال در مورد تجربیات کسانی هست که برای بچه دار شدن از روش های کمک باروری استفاده کردن و موفق شدن!

هدف از ایجاد این کانال، افزایش روحیه و امید به مامانای منتظره . 🌷🌷🌷

امیدوارم روزی برسه که این منتظران عزیز به خواسته ی مقدسشون برسن.🙏🙏🙏

@mamanayemovafagh

@microinjection

سلام دوستاي عزيز انا جون و ليلا جون ممنونم از جوابتون بچه ها من خيلي ناراحتم ديشب سر يه موضوع خيل ...

سلام به همه دوستان ، مامي جون بيخود اعصابت رو خورد نكن خانمي ، براي همه ما اين بحثها پيش اومده ، اگر يادتون باشه من هم توي دوران انتقال يه بحث بيخودي با همسرم كردم تازه اين قدر از دستش عصباني بودم سطل آشغال سنگين رو هم براي اينكه بهش نگم ببره پايين دم در خودم برداشتم بردم البته توي آسانسور گذاشتم ولي خوب يك مسيري رو بلند كردم اين رو مثال زدم كه ببيني درسته نبايد عصبي و ناراحت بشيم ولي حالا ديگه وقتي يك اتفاقي افتاد ديگه بهش فكر نكن و با همسرت هم آشتي كن حتما . 😘😘😘😘

عزیزم اگه با لینک نمیره تو تل گرام کلمه microinjection رو سرچ کنی کانال رو میاره.......

کجا سرچ کنم آنا؟من اینجا رو نمیشناسم😕😕

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
کجا سرچ کنم آنا؟من اینجا رو نمیشناسم😕😕

عزیزم اگه میخوایی کانال تل گرام رو پیدا کنی تو خود تل گرام سرچ باید بکنی........

نه اینجا......

من الان متوجه شدم که باید برم کَمپ 😂😂😂

دیگه با روزی ۵ یا ۶ لیوان چایی جام تو کمپ ،من بیکار میشم چایی درست میکنم.

چرا هیچکس چایی خور نیست؟ آنا جون ،تو دیگه چرا ؟ 

من خیلی چایی دوست دارم مخصوصاً الان که هوا سرد شده ، البته خیلی کمرنگ درست میکنم ولی واقعاً اگر نخورم سردرد میگیرم،آنا جان اتفاقاً چای صبح و عصر رو کنسل کردم به جاش آب جوش میخورم ، خدا کنه ویار من چایی باشه تو بارداری 😂😂😂😂😂😂😂

من الان متوجه شدم که باید برم کَمپ 😂😂😂 دیگه با روزی ۵ یا ۶ لیوان چایی جام تو کمپ ،من بیکار میشم ...

فدات شممممممم.....

ایشالله بعد مامان شدن روزی سه قوری چایی میخوری.........

البته شوخی میکنم کمتر بخوری بهتره.......

من الان متوجه شدم که باید برم کَمپ 😂😂😂 دیگه با روزی ۵ یا ۶ لیوان چایی جام تو کمپ ،من بیکار میشم ...

منم چای خورم حسابی

ولی سر بارداری اولم ترک کردم

انشاالله اگه این بار باردار شدم دوباره ترک میکنم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ستایش جون تزریق خاصی نیست و به نظرم می تونی مراکز معمولی هم  انجام بدی ولی من چون تجربه نداشت ...

مرسی مرمر جون، دکتر عارفی جدیدا جنین فریزو بیشتر پیشنهاد میده چون میگه شانسش بیشتره،ولی اگه خودت بخوای فرش انتقال بدی فکر نکنم مخالفتی کنه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
عزیزم باید بری اورژانس بیمارستانی که میخوایی تزریق کنی البته اگه تزریق کنن، حالا چند تا بیمارستانو چ ...

مرسی آنای مهربون ک همیشه با حوصله جواب سوالامونو میدی😘

اللهم صلی علی محمد وآل محمد