2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
انقدرعجله داشت که پشت هم پانکچرکنه واینمیستادکامل بیهوش بشم😕

این دکترا فقط پول میخوان خوب کردی به ما گفتی دیگه این دکتر رو تحریم کنیم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جون واقعا ناراحت شدم😔😔😔😔😔به نظر منم خیلی دکتره خونسرد و بیخیالیه ....واقعا متاسفم .....اخه ...

اره گلم 

خدایی پرسنل پرستارش مهربون بودن اما پدیرشش افتصاح بودکارامو دیرانجام داد خیلی بهم استرس داد 

بعددکتراانقدرازاین چیزادیدن خیلی ریلکس اومد گفت چیزی نبود😊

من گفتم میدونستم ازادشد 😭😭😭😭پس سه تاچی شد گفت بیامطب 

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم خیلی برات ناراحت شدم، و کاملا درکت می کنم، از خدا میخام به زودی زود یه پسر سالم و ناز نصیبت کن ...

الهی فدابشم 

قربونت برم خداکنه 

همچنین نینی برای دوستای گلی مثل شما

خدایابه امیدخودت🌺
اره گلم  خدایی پرسنل پرستارش مهربون بودن اما پدیرشش افتصاح بودکارامو دیرانجام داد خیلی بهم است ...

بری مطب که دوباره پوله ویزیت بدی .....باید همونجا توضیح میداد دیگه ....تو این وضعیت گرونی واقعا ادم لجش میگیره ....دکترا فقط به فکره پولن

نه نداده بود توروخداببخشید اصلا بهش فکرنکنید بالاخره همه عملا مثبت ومنفی داره  من نمیخواستم ب ...

نه عزيزم خوب كاري كردي گفتي بالاخره براي همه خوبه دونستنش و اينكه آگاه باشيم

امروزخیلی به یادت بودم گفتم کاش منم میرفتم ابن سینا میدونی وقتی تخمک داری وخودشون کوتاهی میکنن وخیل ...

اره واقعاا منکه گقتم رتضی بودم بنظرم دکتر جنین شناسش خیلی خوبه ولی از دکترت شکایت کن شوهرت بگو بره بگه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرضی جون خداروشکر که دخترت اومد پیشت ....عزیزم دختر منم رفلاکس شدید داشت ....بردمش دکتر بهروز مقدادی ...

ممنونم عزیزم، خداروشکر دیشب رو خوب خوابید، و بی قراری هاش کم بود، امیدوارم همین روند ادامه داشته باشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اره واقعاا منکه گقتم رتضی بودم بنظرم دکتر جنین شناسش خیلی خوبه ولی از دکترت شکایت کن شوهرت بگو بره ب ...

یعنی بریم مطب شاکی بشیم؟

ماهک جون خواهری کن تجربه داری راهنمایی کن رفتم ابن سیناپیش کی برم کی خوبه؟برم پیش عارفی؟

جنین شناساش کیاخوبن؟

خدایابه امیدخودت🌺
نه عزیزم اتفاقاً نمیدونستم، ممنونم که بهم گفتی، زنده باشی 

خواهش میکنم گلم. روی قوطی شیر توضیح داده. من فکر کردم زیاد اهمیتی نداره اما وقتی از دکتر پرسیدم گفت این هفت دقیقه خیلی مهمه. زودتر از اون نباید بدی اگر زیاد هم بگذره دیگه غلظتش خیلی میشه 

طبیعی اقدام میکنی یا میری دکتر؟

همسرم میگه یه باردیگه میبرمت میکرو حالا هردکتری که خوبه 

ولی من روحیه ندارم دورازجون دورازجون دورازجون انگاربچمو ازدست دادم حالم بده 

یعنی برگشتنی ده بارگفتم طفلک کسایی که انتقالشون منفی میشه چی میکشن

خدایابه امیدخودت🌺