2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
اره اصلا اشتباه منو نکن منم میخواستم برم پیش عارفی اینجا یه ناهید بود اون گفت قوامی خوبه قبول کردم ...

اسم کوچک دکتر عارفی ابن سینا رو میدونی چیه از مطبش نوبت بگیرم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گردن نمیگیرن که  من مطبش میرفتم براپانکچررفتم بیمارستان بهش گفتم توتمام سونوها گفتی سه تاتخمک ...

اين نميدونم براي رهايي خودش از بقيه جواباي ک بده پدرشو درار مفتي مفتي پول از زن و مرداي بيچاره ميگيرن

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
دوشنبه ساعت هشت ونیم

علاوه بر آمپول آزاد سازي قبلش بايد آمپولي ميدادن مثل ستروتايد كه آزاد سازي رو كنترل كنه و نزاره تخمك آزاد بشه.در ضمن روز ٥-٦ بايد آزمايش lh,fsh,estradiol ميداديد كه معلوم بشه اينا پوچ نباشن.چون اگه پوچ باشن تخمكي نيست كه بخوان بكشن

من گونال و اچ ام جی وارگانترون که فکر کنم همون ستروتاید دارم دکترم گفت اشکال نداره بزنی به دورناف هر ...

قاطی‌نمیشه‌که

من‌صبح‌هاستروتاید‌میزدم

عصرهاگونال‌میزدم

بازو‌میترسیدم‌بزنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نصرکه ندیده میگه برواهدایی یه خانم واقا اومده بودن برااهدا  ونامیتونن هرکسی یه روحیه ای داره ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم واست ولی بنظر من اگه مشکلی نداری درد نداری و ... طبیعی اقدام کن اگه دیشب تخمکات ازاد شده نهایت 24 ساعت قدرت باروری داره پس تا شب اقدام کن  ان شاءالله طبیعی بارداری بشی خدا بزرگه

ن عزیزم متاسفانه نمیشناسم😘😘 ببخش کامنت قبلیتو دیر دیدم

خواهش میکنم طوری نیست😍😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نصرکه ندیده میگه برواهدایی یه خانم واقا اومده بودن برااهدا  ونامیتونن هرکسی یه روحیه ای داره ...

شما كه بچه داري اهدايي براي كسي ضروري هستش كه بچه نداره.شما خدارو شكر يكي داري الان براي تعيين جنسيت رفته بودي.

دکتر طاهری پناه و دکتر عارفی عزیزم. بله گونال پیورگان و منوپیور. فولی داشتم اما تخمک نداشت 

دكتر نصر حرفي از اهدايي نزد؟ به من گفت با تخمك خودت شانس نداري.

البته پاكروش هم نظرش همينه ولي من مي خوام تلاشم رو بكنم.همسرم اصلا نمي تونه با اهدايي كنار بياد متاسفانه

ای بابا چقدر اخه بی دانشن الان این موضوع تقصیر اوناست و حتما شکایت کن بی خود کردن جز هزینه این همه د ...

امروزخیلی به یادت بودم گفتم کاش منم میرفتم ابن سینا

میدونی وقتی تخمک داری وخودشون کوتاهی میکنن وخیلی راحت میگن اهدایی بگیرم ادم قلبش اتیش میگیره

خدایابه امیدخودت🌺
ناراحت شدم عزيزم😔 بهت آمپول ستروتايد داده بود؟

نه نداده بود

توروخداببخشید اصلا بهش فکرنکنید بالاخره همه عملا مثبت ومنفی داره 

من نمیخواستم بگم اصلا پناه جون صداکرده بودپرسیده بود ج دادم اول گفتم برااینکه بچه هاناراحت نشن بگم عملم خوب بود بعدگفتم چرادروغ بگم شاید کسی دیگه مثل من تخمکش کم بود بزاربدونه خودش حواسش باشه بلایی که سرمن اومدسربقیه نیاد توروخداحلال کنید 🙏🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
راضی بودی؟ ذخیرت چندبود؟چندتاجنین وتخمک شدبرات؟

خوبه

ذخیرم‌۳بود

۱۰تاتخمک‌داشتم‌..

۸تاجنین‌شد

یکی‌ازتخمدان‌هام‌به‌دارو‌خوب‌جواب‌نداده‌بود

اماخداروشکر‌بازخوب‌بود

من‌‌‌میگم‌‌اول‌بایدخدابخاد

دکترهافقط‌وسیله‌هستن

من‌‌سری‌قبل‌که‌انتقال‌دادم‌همچی‌خوب‌بود

اون‌روزدکترم‌میگه‌جنین‌هام‌بلاست‌بودن‌باکیفیت‌وگریدخوب

امایدونش‌هم‌برام‌نموند..

امابعضی‌موقع‌جنین‌گریدش‌ضعیف‌هس‌اما‌لانه‌گزینی‌میکنه

ومیمونه..‌

انشالله‌براشما‌خدامیخاد‌‌وهمونی‌که‌میخای‌میشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻