سلام مامانو سوفی عزبز
دعا میکنم بالاخره بعد از فراز و نشیب هایی که طی کردید و پیش رو دارید به موفقیت برسید و حتما هم میرسید
تا زمان دارید اصلا از تلاش نا امید نشید چون تا فرصت هست هنوز خیلی جای امید هست. ظاهرا ایران توی این قضیه خیلی خوب عمل میکنه پس بد نیس اینجا امتحان کنید ضمن اینکه جنین سه روزه هم برای بعضیها بعد از انتقال خوب رشد کرده و جواب داده. شاید بد نباشه شما سه روزه منتقل کنید.
اما یه چیز جالب میخوام براتون بگم که دوستان همگی میتونن خودشون اینو از روی نتایج چک کنن. ولی بنظرم قضاوتتون درباره خودتون و کیفیت تخمکها خیلی با عجله بوده و در بهترین حالت هم نتیجه فکر نمیکنم خیلی متفاوت از همین میشد. چون نتیجه محاسبه عددی تعداد جنین شما سوای از سه و پنج روزه بودن با همه تقریبا یکی بوده. براتون میگم:
خیلی وقته که پیگیر ماجراهای نتایج ای وی اف و میکرو عزیزان منتظر هستم و اخبارشونو کنترل میکنم.
یه چیز جالبی که دیدم و احتمالا با گزینش طبیعت عادی و در حال انجام بدن هم انطباق داره اینه که
تا بحال هرچی که تا مرحله انتقال دیدم بطور تقریبی اینطور بوده که از هر تعداد تخمک بدست اومده از فولیکولها، نصف منهای یک یا دو (۱،۲-) بعنوان جنین از گزینش حیات عبور میکنن
بعد از اون هم از جنینهای حاضر حدودی نصف منهای یک یا دو از اونها باز قابلیت انتقال پیدا میکنن و دارای گرید بهتر و بالاتر هستن.
شما ۲۰ تخمک داشته باشید، طبق فرمولی که دیدم اجرا شده، حدودی ۸ تا از اونها جنین میشن و از جنین ها ۳ تاشون قابل انتقال میشن.
پس خیلی هم بابت کیفیت تخمک نگران نباشید بلکه نتیجه این میشه که باید تعداد پانکچر رو بیشتر کنید.
و ضمن اینکه ظاهر پرتکل های درمانی باروری در ایران بهتر از خیلی جاهای دیگه و امریکا جواب میده.
برای اومدن به ایرانتون هم نیاز نیس خونه بابا برین، من پیشنهاد میدم مثل دوستانم، یک جای خوب شمال که از جهت فراوانی و تازگی تغذیه دسترسیهاش عالیه و هوای تمیز و فضای عالی و زیبا داره، واسه چند ماه رنت کنید و با آرامش به ادامه پروسه درمانتیتون مشغول بشید
یکی از بزرگترین مراکز درمان ناباروری اونجا برای کنترل هست . توضیحات بیشتر رو که درباره کلیات میدونم و دوستانم استفاده کردن، اگه خواستید خصوصی خدمتتون میگم.