اگر اطلاعات ندارید پس چطور قاطعانه نظر میدید؟خب یه کلام بگید رسم اینه ماهم گدشت دوست داریم قربانی می ...
من نظری دادم؟ اونم قاطعانه ؟ شما سوال پرسیدید من جواب شما رو دادم گفتم اگر واقعا هدفت بحث نیست برو تو گوگل یا هرجای دیگه سرچ کن اینجا هر کسی اندازه شنیده هاش برات میگه .... خیلی پیچیده نگفتم
غیرِ تسلیم و رضا کو چاره ایی؟.... gandomak 🌾🌾 سابق ❤❤
شما ها با حیونا مشکلتون چیه؟؟؟گربه که به قول ایرانی های دیوانه نازایی میاره سگ نجسه کلاغ فلانه گوسفن ...
من واقعا برام سواله شما کجایی هستید؟
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من متاسفانه تو ایران هستم و اصلا هم دوست ندارم بین یه مشت ی مغز خرافاتی باشم
اهان
برای دفاع از حیوانات دارید به انسان ها توهین میکنید یه کم عجیب نیست؟
خودتون هم ایرانی هستید پس چرا توهین؟
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وسط کوچه شما گوسفند کشتین خونش هنوز ریخته این حجم از خشونت رو ما نمیتونیم ببینیم
چشمات رو ببند😎