2777
2789
عنوان

قربانی کردن برای نی نی ،جالبه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 294 پست
اگر اطلاعات ندارید پس چطور قاطعانه نظر میدید؟خب یه کلام بگید رسم اینه ماهم گدشت دوست داریم قربانی می ...

من نظری دادم؟  اونم قاطعانه ؟ شما سوال پرسیدید من جواب شما رو دادم گفتم اگر واقعا هدفت بحث نیست برو تو گوگل یا هرجای دیگه سرچ کن اینجا هر کسی اندازه شنیده هاش برات میگه .... خیلی پیچیده نگفتم

غیرِ تسلیم و رضا کو چاره ایی؟....                         gandomak 🌾🌾 سابق ❤❤
شما ها با حیونا مشکلتون چیه؟؟؟گربه که به قول ایرانی های دیوانه نازایی میاره سگ نجسه کلاغ فلانه گوسفن ...

من واقعا برام سواله شما کجایی هستید؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم فقط مواظب باشید اشتباهی درخت رو وسط کوچه نکارید  برید اونور تر اون گوشه کنارا 😂😂😂

وسط کوچه شما گوسفند کشتین خونش هنوز ریخته این حجم از خشونت رو ما نمیتونیم ببینیم 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 
2803
مفاتیح رو بخون  با سند و مدرک برات آورده

تیترشو بگو حداقل.اونهمه رو چطوری بخونم

کدوم قسمت نوشته؟

اصلا همونی که اونجا نوشته رو به من بگو

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
من متاسفانه تو ایران هستم و اصلا هم دوست ندارم بین یه مشت ی مغز خرافاتی باشم

اهان 

برای دفاع از حیوانات دارید به انسان ها توهین میکنید یه کم عجیب نیست؟ 

خودتون هم ایرانی هستید پس چرا توهین؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
2804
من از ایرانی بودن بدم میاد تموم 

یعنی خارج از ایران حیوون ازار وجود نداره؟😲

من نظری دادم؟  اونم قاطعانه ؟ شما سوال پرسیدید من جواب شما رو دادم گفتم اگر واقعا هدفت بحث نیست ...

نه اشاره مستقیم به شما نداشتم.کلی میگم

دو صفحه اولو بخون ببین چطور قاطعانه نظر دادن و چیا گفتن

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
اهان  برای دفاع از حیوانات دارید به انسان ها توهین میکنید یه کم عجیب نیست؟  خودتون هم ای ...

من اگر بتونم 100درصد از ایران میرم و میخوام توهین کنم به کسی که به حیونا توهین کنه

حیون ها عشقن سگ نجس نیست و گربه بی چشم رو نیست کلاغ نحس نیسن  حیوانات رو لطفا ازار ندین ☺️☺️🐱🐶
2805
تو دینتون درمورد مسخره کردن هم مطالبی نوشته خیلی صریح اونارم بخونید بد نیست  شبتون بخیر و خوشی ...

عزیزشمام نظرتو گفتی

ناراحت نباش هر کی ی نظری داره

شبتون خوش

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید
وسط کوچه شما گوسفند کشتین خونش هنوز ریخته این حجم از خشونت رو ما نمیتونیم ببینیم 

چشمات رو ببند😎

2801