2777
2789
عنوان

قربانی کردن برای نی نی ،جالبه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 294 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزيزم عرض كردم سنت پيامبره اسلامه و واحب نيست

پس این سوره اشاره نداره.سنته

این درسته

سنته و خیلیا انجام میدن خیلیم نه

پس نه در مقابل اونایی که انجام میدن جبهه بگیریم، نه اونایی که ترجیح میدن انجام ندن انگ گوشت نخوردن بزنیم(حرفم با شما نبود کلی میگم)

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

یعنی ماها که گوشت خواریم با حیونها نشکل داریم اونایی که نشکل ندارن گوشت نمیخورن؟!!! فقط سبزی و کلم و کاهو ! انشالله اینطور باشه

غیرِ تسلیم و رضا کو چاره ایی؟....                         gandomak 🌾🌾 سابق ❤❤
2803

شوخی های زشت و بی مزتون واقعا دوباره رو این حرف خودم بیشتر اعتقاد پیدا کردم ک حاضرم اگه قرار باشه بین کشتن یه انسان و یه حیوان انتخابی داشته باشم انسان رو بکشم . 

متاسفم 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

من برای دخترم خواستم انجام بدم ولی دقیقا مصادف شد با اون مریضی که بین دام زیاد شده بود و مدام هشدار میدادن که مواظب باشین به همین علت انجام ندادیم ترسیدیم آلوده باشه به جاش یه دونه مرغ دادیم کشتن و به یه فقیر دادیمش

دوستان سند عقیقه رو تو گوگل سرچ کنین با سند و مدرک.براتون میاره

کسی که دنبال پیدا کردن جواب سوالش باشه ازنجا نمیپرسه الحمدالله انقدر تکنولوژی پیشرفت کروه که با یه سرچ ساده نیشه الف تا ی داستان و درآورد.

غیرِ تسلیم و رضا کو چاره ایی؟....                         gandomak 🌾🌾 سابق ❤❤
عزیزم چرا از این دیدگاه نگاه نمیکنی که شما جون اون گوشفند رو میگیری و به چندین انسان شادی میبخشی و غ ...

واسه شادی بخشیدن به نیازمندا نیازی به گرفتن جون اون موجود بیچاره نیست همون هزینه رو کارای بهتری میشه انجام داد باهاش که اون نیازمند هم بیشتر سود ببره ازش گوشت قربانی روبخوره چی گیرش میاد نهایتن به توالت ختم میشه دیگه همون پول چرا واسه یه بچه یتیم وسایل مدرسه نخرید که صرف تحصیل وآموزش شه 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 
2804
شما دارید قضیه رو میپیچونید اگه مسئله کشته شدن حیوان هست که در هر صورت اونا کشته میشن چه توسط قصابی ...

همینو بگو 

مثلا ما برای قربانی هر کیسه نیم کیلو بیشتر گوشت نمیریزیم 

حالا فکر کن بری به یه خانواده محترم نیازمند ۲۰ تومن پول بدی 

زشت نیست واقعا

زیبایی ناپایدار و فضیلت جاودانه است . گوته
خوب اگه به ما مربوط نمیشد پس چرا مکتوب به دست ما رسید؟  خوب خدا به پیامبر میگفت و تمام چرا به ...

به ما مربوط میشه ولی به قول شما واسه الگو گرفتن.دستور واجب نیست

میتونی انجام بدی میتونی انجام ندی(حرف من اینه در مقابل اونیم که میگه درخت بکاریم یا هرچی جبهه نگیرید،سریع با تمسخر نگید تو گوشت نمیخوری😏میدونی گوشت چیه😏یا هرچیزه دیگه ای)تحمل نظر مخالفو داشته باشید

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
قرآن رو قبول دارید؟  نیای بگی بهت گفتم کافرا  دارم سؤال میپرسم چون من شمارو که نمیشناسم ...

والا استغفرلله الان یه جوری شده که همه میگن خدا کار درستو نمیدونسته ما میدونیم ...سر هر امر و فرمان خدا میان هزار تا دلالیل میارن ادم میمونت پس اطاعت از خالق چیه این وسط ...اینهمه سفارش به قربانی کردن استفاده از گوشت گوسفندو ..حالا ادم یه چیزا میشنوه میمونه....اون حیووون بیگناه وقتی امر بع ذبخ اسلامی شده ..چون تو حالت خلسه میره و هیچ درد و رنجی هم متوجه نمیشه ..

شما ها با حیونا مشکلتون چیه؟؟؟گربه که به قول ایرانی های دیوانه نازایی میاره سگ نجسه کلاغ فلانه گوسفند و گاو و مرغم که زرتی میکشین فک کردین چی هستین ؟؟؟؟؟ تو این کره فقط شما زندگی نمیکنین بقیهحیونا هم هستن این ادم دوپا انقدر به خودت مغرور نشو

حیون ها عشقن سگ نجس نیست و گربه بی چشم رو نیست کلاغ نحس نیسن  حیوانات رو لطفا ازار ندین ☺️☺️🐱🐶
2805
واسه شادی بخشیدن به نیازمندا نیازی به گرفتن جون اون موجود بیچاره نیست همون هزینه رو کارای بهتری میشه ...

بله میشه اینکارو انجام داد اما توی دین ما گفته شده حیوون رو قربانی کنید

میشه بعدا هم خرج تحصیل واموزش داد وهزارتا کار خیر دیگه

البته اگه دین شماهم اسلام باشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

تو دینتون درمورد مسخره کردن هم مطالبی نوشته خیلی صریح اونارم بخونید بد نیست 

شبتون بخیر و خوشی

باهم مهربون تر باشیم

متلک نگیم مسخره نکنیم 

درست باهاتون حرف میزنن درست حرف بزنین 

من بلد نیستم بگم خدا شفاتون بده تو دهنم نمیچرخه اصلا 

😐بعضی حرفا بده زشته نگیم برا خودمون بده 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
شما کجایی هستی عزیزم؟

من متاسفانه تو ایران هستم و اصلا هم دوست ندارم بین یه مشت ی مغز خرافاتی باشم

حیون ها عشقن سگ نجس نیست و گربه بی چشم رو نیست کلاغ نحس نیسن  حیوانات رو لطفا ازار ندین ☺️☺️🐱🐶
2801