2777
2789

سلام قبلا تو تاپیک قبل گفته بودم که پسرداییم تابلو رفتار میکنه 

اختلاف سنیمون زیاده 7 ساله

بعد بهش میگن ازدواج کن میگه نه

یه جورایی انگار منتظرن من دیپلمم بگیرم

یه بار زنداییم وسط امتحانات بود اومده بودن خونمون 

نمیدونم چی شد گفتم از بس وقت ندارم اتاقم بهم ریختس 

زنداییم اروم گفت اتاقت مرتب کن میخوایم بیایم خواستگاری  

من خودم زدم به نشنیدن ولی روز به روز اخلاقاشون داره تغییر میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی سخته سروکله زدن با ادم زبون نفهم🙃🙃 کاملا درکت میکنم وقتی ادم میگه نه ینی هیچجوره تحت هیچ شرای ...

خیلی حس مزخرفیه 

ادم دلشم نمیخواد اختلاف خانوادگی به وجود بیاد

خودتو بزن به نشنیدن تا وقتی که رسمی عنوانش کنن ، بعدش محترمانه جواب رد بده الکی اعصابتو خورد نکن روی خوش هم نشون نده که امیدوار بشن کلا بی تفاوت باش 

منم همینکارو کردم الانم دیگه هیشکی بحثشو پیش نمیکشه یک سال درگیر این بودم که اقا من جوابم منفیه مگه میفهمیدن !

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

تو شرهیط مشابهت بودم..تهش وقتی گفتم نه بعد ۵سال با اینک رف دوس دخترشو گرف ولی با ما شبیه پدرکشته هان😏

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه
بیشتر ببینید
مستقیم بگو نه بک‌وبت با جادو جنبل نیان دهنتو ببندن بله رو بگیذن

نه استارتر اصلا خودت نگو 

بذار با خانوادت درمیون بذارن از طریق اونا جواب منفیتو بده

اینجوری اخلاف پیش نمیاد و کدورتی نیست 

فقط هروقت بحث ازدواج شد بگو ، منکه سنی ندارم فعلا اولویت های مهمتری تو زندگیم دارم 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

خودتو بزن به نشنیدن تا وقتی که رسمی عنوانش کنن ، بعدش محترمانه جواب رد بده الکی اعصابتو خورد نکن روی ...

واقعا اعصابم خورد میشه همش انگار میخواد دل من به دست بیاره خوراکی میگیره و....