2777
2789
عنوان

کسی از ژل شستشو برای نواحی خاص استفاده میکنه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 37 پست
عالی وجامع تازه لذت بردم ازهشداری ک دادی دمتکرم

@niniyar    

واقعا تعجب می‌کنم ازین حد از وقاحت مرد های سایت

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه مجردی از داروخانه مخصوص دوشیزگان بگیر

ینی اینو بندازم دور🥲اخه خیلی وقته گذشته فک نکنم پسش بگیرن اطلاعاتی نداشتم نمیدونستم فرق میکنه

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

اگرهمجنس بزرگتری داری توخونه یافامیل ک محرم بدونیش بپرسی خیلی بهتره تااینجاهرکی چیزی میگه نمیدونی کد ...

به تو خاله زنک ربطی نداره بفرما از تاپیکم بیرون.

عزیزم علتش عفونته. اصلا طبیعی نیست. اما با دارو درمان میشه. اگه سخته برات که بری دکتر، من پیج یه مام ...

عااااالی میشه عزیزم ممنون بابت راهنماییت.

یک عالمه مشکل دارم از دندون بگیرید تا نوک پا😅😅😅هیچ وقت انقد خدا خدا نکرده بودم که کاش مریض نشم

روش نوشته ژل شستشوی مخصوص بانوان

بانوان و دوشیزگان زیاد باهم فرق ندارن. فقط پی اچ ژل دوشیزگان یکم کمتر از بانوانه. اما دوشیزه می‌تونه از ژل بانوان استفاده کنه.خطر نداره اصلا.

اما یه مدل دیگه ژل هست که واژینال هست، یعنی داخل رو باهاش میشورن.اونا نباید استفاده کنی چون پی اچ اون زیاده.

بانوان و دوشیزگان زیاد باهم فرق ندارن. فقط پی اچ ژل دوشیزگان یکم کمتر از بانوانه. اما دوشیزه می‌تونه ...

خیلی لطف کردید واقعا کمک کننده بود

عااااالی میشه عزیزم ممنون بابت راهنماییت.یک عالمه مشکل دارم از دندون بگیرید تا نوک پا😅😅😅هیچ وقت ا ...

قربونت برم. هممون بالاخره با بدنمون درگیریم. انشاالله همشو دونه دونه حل می‌کنی. اما عفونت رو جدی بگیر.حتما درمانش کن که مشکلات دیگه ای به وجود نیاره برات خدای نکرده. شادی دولتی هم کارش حرف نداره.

قربونت برم. هممون بالاخره با بدنمون درگیریم. انشاالله همشو دونه دونه حل می‌کنی. اما عفونت رو جدی بگی ...

مممنونم عزیزم ازت

هفته ای دوبار استفاده کن من دقت نکردم ببینم برا متاهل و‌مجردش فرق داره یا ن

چشم عزیزم

خب سوال من همین بود. که نکنه ماده خاصی داره و برا مجرد متاهل فرق داره....

نه عزیزم فرقی نمیکنه من متاهلم استفاده میکنم دوستم هم وقتی مجرد بود استفاده میکرد مشکلی نداشت

زندگی قشنگه وقتی امیدش تو باشی...🤍🍼

نه عزیزم فرقی نمیکنه من متاهلم استفاده میکنم دوستم هم وقتی مجرد بود استفاده میکرد مشکلی نداشت

ممنون عزیزم ازتون