2777
2789

من ببخشید بخاطر ترشحات و اینا ژل شستشو خریدم چن وقت پیش بعد گذاشتم تو کمد دیگه بازش نکردم 

الان گفتم برم باز کنم استفاده اش کنم دیدم روش نوشته بعد رابطه استفاده بشه!!!

یعنی برا متاهل و مجرد فرق داره موادش؟

ضرر خاصی نداره برا من؟

یا منظورش این بود که بعد اون کار واجبه که استفاده بشه..

من برا شستشو خریدمش

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

روزانه میشه استفاده کرد

اها راستی هر چنروز باید استفاده کنم.

هرروز؟

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگاه کن ببین داخل واژینال نوشته یا نواحی بیرونی؟

همچین چیزی ننوشته ولی مث مایع دسشوییه بیرونیه دیگه فک کنم

تمام نواحی شستشو بده . مخصوص دوشیزگان هم دارند

خب سوال من همین بود. که نکنه ماده خاصی داره و برا مجرد متاهل فرق داره....

همچین چیزی ننوشته ولی مث مایع دسشوییه بیرونیه دیگه فک کنم

هفته ای دو بار، نهایت سه بار استفاده کن. روزی یکبار زیاده.

و اگه ترشحات زیاده ، حتما دکتر زنان برو تا معاینه کنه و بهت دارو بده.احتمالا عفونت داری. قبل معاینه هم به دکتر بگو که مجردی و باکره ای. یهو دستشو نکنه داخل.

هفته ای دو بار، نهایت سه بار استفاده کن. روزی یکبار زیاده.و اگه ترشحات زیاده ، حتما دکتر زنان برو تا ...

من قبل پریودیم ترشحات سفید مایل به صورتی با بوی به شدت وحشتناک بد دارم. جوریکه یک هفته قبل پریودم نوار بهداشتی میذارم تا تند تند عوص کنم و کل سرویس بهداشتی بوی اون ترشح رو میده.. 

علتش چیه یعنی؟

تو خریدت دقت کن مارک خوبی باشه از داروخانه گرفتی ؟

اره از داروخونه گرفتم عزیزم

روش نوشته ژل شستشوی مخصوص بانوان😐الان به بانوان اش دقت کردم. نکنه منظورش متاهل ها بوده

این چیزی ک خریدی اگراینونوشته توتوضیحاتش این برای استفاده نزدیکی هستش شمااشتباه خریدی

روش نوشته ژل شستشوی مخصوص بانوان

من قبل پریودیم ترشحات سفید مایل به صورتی با بوی به شدت وحشتناک بد دارم. جوریکه یک هفته قبل پریودم نو ...

عزیزم علتش عفونته. اصلا طبیعی نیست. اما با دارو درمان میشه. اگه سخته برات که بری دکتر، من پیج یه ماما میشناسم، ویزیت آنلاین هم داره.خیلی حرفه ای هست. میتونی آنلاین ویزیت بشی دارو می‌نویسه میری از داروخانه میخری استفاده می‌کنی. اسمش شادی دولتی هست.اینستا بزن