2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3503692/یه-سر-رفتم-بیرون-۳۰۰-تومن-خرج-شد

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عجیب ترینش پست اول همون تاپیکه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بیشتر ببینید
دقیقا انگار علم غیب داشته میدونسته به چه وضعی میرسیم

واقعا عجیب بود

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بیشتر ببینید
عجیب ترینش پست اول همون تاپیکه

خیلییی دارک و ترسناکه، و پست آخرش، انگار اون سال روی ترن هوایی بودیم ، اون تیکه اش که بالاییم یهو سقوط می کنیم، از اون سال قیمت همه چیز خیلی وحشیانه بالا رفت

سال 98 من کجابودم 

غرق در رویا 

دوقلو دختر و پسر حامله بودم اون زمان سیسمونی میخریدم 

غافل از اینکه روزگار خواب بدی برام دیده و دوماه بعدش جفت بچه هامو بعد از بدنیا اومدن ازم میگیره 

از سال 98 و روزهاش بیزارم😔

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

دقیقا دقیقا دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم

🥲

بیشتر ببینید