2777
2789
عنوان

این تاپیک بخونید انگار مال هزار سال پیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 24 پست

اون موقع هم این قیمتا خیلی بالا بوده. ۳۰۰ تومن سال ۹۸ زیاد بوده

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلییی دارک و ترسناکه، و پست آخرش، انگار اون سال روی ترن هوایی بودیم ، اون تیکه اش که بالاییم یهو سق ...

دقیقا

از سال۹۸ به بعد همه چی عوض شد

حتی دقت کنی زمان هم زود میگذرع

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بیشتر ببینید
سال 98 من کجابودم غرق در رویا دوقلو دختر و پسر حامله بودم اون زمان سیسمونی میخریدم غافل از اینکه روز ...

عزیزم دلم اتیش گرفت

خدا بهت صبر بده 

منم دختر نوزادم رو از دست دادم در ۶ ماهگی

مثل ماه بود

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
عزیزم دلم اتیش گرفتخدا بهت صبر بده منم دختر نوزادم رو از دست دادم در ۶ ماهگیمثل ماه بود

تو دیگه داغت بدتر از من 

میبینی هیچ وقت آدم یادش نمیره 

ولی خدا صبرشو داده و میده 

خدا رو شکر

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

تو دیگه داغت بدتر از من میبینی هیچ وقت آدم یادش نمیره ولی خدا صبرشو داده و میده خدا رو شکر

😔😔

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
تو دیگه داغت بدتر از من میبینی هیچ وقت آدم یادش نمیره ولی خدا صبرشو داده و میده خدا رو شکر

گل پسرت پروفایلته خدا حفظش کنه

بیشتر ببینید
فدات عزیزم ارهخدا عزیزای شما رو هم حفظ کنه

😘😘😘

بیشتر ببینید