2777
2789
عنوان

همونم که نامزدم چند ماهه ول کرده رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 80 پست
این چه حرفیه میزنی ،با پول مهریت یه ماشبن بنداز زیر پات راحت واسه خودت بگرد بعدم دختری که ،خدا رو شک ...

خودم ماشین دارم ولی اگه مهریه بده عوض میکنم تا چشمش دربیاد. خیلی در حقم نامردی کرد خدا جوابشو بده 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
نه دیگه اونقدرام وحشتناک نیست،منتها مواظب خودت باش

جاریمو دزیده بودن بعدشم عروسی کردن . از اینا هر کاری برمیاد بخدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم شما ک خیلی تو عقد نبودی ‌ ک آبروت بره ..

دختر عمه منم ۴ماه عقد بودم شوهرش بد بود جدا شدن.. بعد از ۱ سال ازدواج مجدد کرده خداروشکر انقد شوهرش خوبه جونش در میره برا دخترعمم.. میخام بگم اونایی ک جدا میشن اتفاقا کیسای بهتری میاد سراغشون..

انشالله ک عاقبت بخیر و خوشبخت شی 

عزیزم شما ک خیلی تو عقد نبودی ‌ ک آبروت بره ..دختر عمه منم ۴ماه عقد بودم شوهرش بد بود جدا شدن.. بعد ...

آبروم بحاطر این میگم میره که میگن پسره دختره رو نخواست درحالیکه واقعا پسره مشکل روانی داره کلا ارثی مشکل دارن ازدواج میکنن پشیمون نیشن. منطقه ما فرهنگ طلاق جا نیفتاده بازم هر چی خدا بخواد همون میشه 

آبروم بحاطر این میگم میره که میگن پسره دختره رو نخواست درحالیکه واقعا پسره مشکل روانی داره کلا ارثی ...

خب چیکار داری ب همه بگی اون نخاس؟

بگو من نخاستم بگو با هم تفاهم نداشتیم توافقی جدا شدیم..لازم نیس ب همه بگی اون نخاست..

خب چیکار داری ب همه بگی اون نخاس؟بگو من نخاستم بگو با هم تفاهم نداشتیم توافقی جدا شدیم..لازم نیس ب ه ...

فهمیدن محل کارم 🥲 

با جاریت رابطه داشت بعد عروسیش کردن؟؟مواظب باش

نه رفتن از محل کارش دزدیدن بعدش عروسی کردن. خانواده دختره به برادر نامزدم نمیدادن دختررو

چ داستانی سختی داری

🥲🥲 با خودم همش‌میگم خدایا من که همیشه سعی کردم خوب باشم چرا اینجوری شد زندگیم 

سلام گلم خوبی چخبر تا کجا پیش رفتی ؟

چقد از مهریه تو اجرا گذاشتی؟من کلشو اجرا گذاشتم ،بعد شوهرم گفته چرا کلشو اجرا گذاشته و بره پزشکی قانونی..در صورتیکه رابطه نداشتیم خداروشکر،از طرفی من از اول دنبال مهریه نبودم چون چند ماه ازش خبری نبود،مجبور شدم شکایت کنم 

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
سلام گلم خوبی چخبر تا کجا پیش رفتی ؟چقد از مهریه تو اجرا گذاشتی؟من کلشو اجرا گذاشتم ،بعد شوهرم گفته ...

سلام عزیزم دیروز پیام اومد به گوشیم که مهریه رو اجرا گذاشتم . کل مهریه رو اجرا گذاشت وکیل.  والا منم دنبال مهریه نبودم ولی آدم حسابمون نکردن که بیان تموم کنن . مجبور شدم شکایت کنم . میخوای توافقی تموم کنی؟؟ من دلم میخواد توافقی تموم کنم ولی اونا هیچی نمیدن حداقل ۵۰۰ بدن 

سلام عزیزم دیروز پیام اومد به گوشیم که مهریه رو اجرا گذاشتم . کل مهریه رو اجرا گذاشت وکیل. والا منم ...

اره عزیزم منم با مشورت کل مهریه رو اجرا گذاشتم،بخدا چاره ایی نداشتم جز اقدام کردن از طریق مهریه...بدجور آزارم داد با این وجود بارها گفتیم بهشون که بیایین تمومش کنیم،نمیومدن..بعد که مهریه رو اجرا گذاشتم خودشو زد به فلاکت و نداری،در صورتیکه وضعش خوبه و همه چی داره،حتی نفقه رو هم پیچوند و الانم بارها خواستم برم ببخشمم مهریه رو تا طلاقم بده ولی خانواده و وکیل این اجازه رو نمیدن بهم،میگن باید اذیت بشه ،فقط دلم میخواد اسم نحسش پاک بشه از شناسنامم مردک روانی مریض...راستی من یه مقدار خیلی کم طلا دادن بهم که گفتن تعویض کن نتونه پس بگیره ازت، شما بهتون طلا دادن؟میخوای پس بدی بهش؟

نه عزیزم اونا انقد جنم و عرضه نداشتن که بیان جلو و تمومش کنن،در این حد هم نبودن

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...