2777
2789
عنوان

امشب خواستگاری دخترداییمه ومن

| مشاهده متن کامل بحث + 12870 بازدید | 380 پست
چله بگیر عزیزم

گرفتم گلم نشده

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بیشتر ببینید

دختر داییت اون موقع یه حرفی زد و تموم شد.

تو خودت داری ادامش میدی.خودت دنبال بهونه ای تا بگی حالت بده 

ازدواج ته خوشبختی نیست اکثر ادما ازدواج میکنن ولی اکثر ادما هم صد در صد خوشبختن ؟خیر 

صبر کن برای حکمت خدا به زمان بندی خدا اعتماد کن 

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت.                    ❤️‍🩹 نگران تو ام اما نگران خواهم رفت ❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گفتی تاپیک اخرمو بخون ببین خدا باهام چیکار کرده ذهنم رفت این سمتی که خدای ناکرده زبونم لال عزبز از دست دادی 

ازدواج نگردن بهونه خوبی نیست تا با خدا و خودت قهر کنی 

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت.                    ❤️‍🩹 نگران تو ام اما نگران خواهم رفت ❤️‍🩹

گفتی تاپیک اخرمو بخون ببین خدا باهام چیکار کرده ذهنم رفت این سمتی که خدای ناکرده زبونم لال عزبز از د ...

خیلی دلم گرفته خیلی دیگه ازین بدتر حسرت یه نفر و زنذگی به دلت بمونه؟نمیدونم یکی باید خیلی درکم کنه تامتوجه شه اونم کسی که دقیقا شرایطش عین منه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بیشتر ببینید
ممنونم ازت مهربون بابت دعات چی بگمم فعلا خدا اینارو دوس داره هععع

مطمئن باش خدا میشنوه و میبینه، فقط زمان بندیش با ما فرق داره 

الان فکر میکنی اگه مثلا دو سال دیگه بشه من دیگه ذوق ندارم و اینا 

ولی باور کن خدا همون ذوق و شوقشو برات بیشترم میکنه 

فقط بهش اعتماد کن 

خواهش میکنم عزیزدلم، مرسی از تو 💖

مطمئن باش خدا میشنوه و میبینه، فقط زمان بندیش با ما فرق داره الان فکر میکنی اگه مثلا دو سال دیگه بشه ...

امیدوارم 😔

بیشتر ببینید
من مطمئنم وضع یه جور نمیمونه، بهتر میشه، مثبت باش 🤍سخته اولش ولی شدنیه بعدش کم کم درست میشه همه چی

خداازدهنت بشنوه

بیشتر ببینید
مطمئن باش میشنوه دوستم

😔

بیشتر ببینید
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برا آرامشت

ممنونم ازت

بیشتر ببینید
ببین همین ایموجی یعنی منفی بودنا همه تلاشتو بکن مثبت باشی، لطفا

راس میگی چون خستع ام

بیشتر ببینید