2777
2789
عنوان

خانوما بیاین راهنمایی(مادر شوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 20 پست
منم تبریک میگم.اونوقت من ی اباژور خریدم واسه خونم عکسشو تو گوشیم نشونش دادم هیچی نگفت..گفتم زودتر نش ...

کلا به حال خودش رهاش کن 🙄من همیشه همسرم بهم میگه این اینطوری عمر کرده و منو تو نمیتونیم تغیرش بدیم بذار با افکار خودش تنها باشه

نمیشه اینقدر میگن ازش که نگو..تازه قبمتم میگن که5 تومن خریدیم پولشم خوبه☺

یا مث خودش باش و هی تعریف کن از چیزی ک میخری تا مجبور بشه تبریک بگه یا هم اگه نمیتونی بیخیال باش دیگه 

کار خوبه خدا درست کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا مث خودش باش و هی تعریف کن از چیزی ک میخری تا مجبور بشه تبریک بگه یا هم اگه نمیتونی بیخیال باش دیگ ...

من بخدا عارم میشه مثل اون رفتار کنم

خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.
کلا به حال خودش رهاش کن 🙄من همیشه همسرم بهم میگه این اینطوری عمر کرده و منو تو نمیتونیم تغیرش بدیم ...

اخه پیر نیست48 سالشه

خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.
2803

شما هم به رو خودت نیار

هر چی میخوان بگن 

منم اوایل هر چی میخریدن تبریک میگفتم ولی دیدم اونا اینمدلی نیستن منم تبریک نمیگم دیگه بیخیال

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
شما هم به رو خودت نیار هر چی میخوان بگن  منم اوایل هر چی میخریدن تبریک میگفتم ولی دیدم اونا ا ...

تبریک نمیگم هی میگن خدایا شکرت..اه میکشن.

ی مسخره بازیایی که نگوو