2777
2789

واقعا بعضی مردم چقدر علاف و بیکارن🤣🤣🤣🤣 واقعا دلم برای سطح دغدغه بعضیا میسوزه

طرف از مشکلش نوشته گیر دادن به دو کلمه اشتباهش بهش میگن کلاس شیشمی و بی سواد و تیکه می‌پرونن

ی زره از عقده هاتون خالی کنید مغز و فکرتون رو بزرگ کنید پاچه ی بقیه رو نگیرید بقیه نباید تاوان عقده ها و انرژی های منفی شمارو بدن

ببین من خودمم سعی میکنم درست بنویسم همیشه

ولی ربطی نداره به سواد واقعا

من همسرم تحصیل کرده‌ست اما موقع چت کردن هر چی دم دست تر باشه مینویسه مهم نیست واسش خیلی 

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درسته ولی غلط املایی ها هم باید گفته بشه

طرف عصبیه استرس داره میخواد داستانش رو تعریف کنه اینجا پشت کیبورد دو تا غلط املایی طبیعیه دیگه سوادو تا حداقل کلاس شیشم همه دارن میدونن چی درسته چی غلط

اومدم بگم ذره درسته گفتم الان به منم میگی عقده ای🥲😂

خب باید گفته شه دیگه ولی نه که توهین کنن بگن کلاس ششمی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید
ببین من خودمم سعی میکنم درست بنویسم همیشهولی ربطی نداره به سواد واقعامن همسرم تحصیل کرده‌ست اما موقع ...

بله اصلا ربطی نداره

بعضیا هر طور شده میخوان ی طوری عقده خالی کنن دنباله زیر بغل مار میگردن

کاری به غلطاش ندارم خیلی دهن دریده بود

اینقد بعضیا به غلط املاییش گیر دادن و عقده پراکنی کردن که من دیگه بیشتر از دو سه تا صفحه نتونستم برم جلو ادامشو بخونم

الان از خودتم غلط املایی میگیرن 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بیشتر ببینید

عزیزم بحث سواد نیست من بعضی وقتا یه چی می‌نویسم متن پیشگو کیبردم خودش کلمه رو عوض می‌کنه من پیام رو می‌فرستم بعد متوجه این قضیه میشم شاید برا ایشونم اینطوری شده باشه بعدشم خب اشتباه بنویسه شاید اون موقع از شدت ناراحتی حواسش به غلط بودنش نبوده واقعا بعضی ها رو نمی‌فهمم 

بله اصلا ربطی ندارهبعضیا هر طور شده میخوان ی طوری عقده خالی کنن دنباله زیر بغل مار میگردن

اینا یه ریشه هایی تو کودکی و کمبود هاشون داره دیگه

میخوان اون حس برتری و به دست بیارن حالا هرچند تو مسائل خیلی پیش پا افتاده

خودشونم نمیدونن

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
اومدم بگم ذره درسته گفتم الان به منم میگی عقده ای🥲😂خب باید گفته شه دیگه ولی نه که توهین کنن بگن کل ...

عه🤣🤣بله افرین نباید توهین باشه بیشتر منظور من همون بود