2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک پر بازدید و غلط املایی هاش

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینقد بعضیا به غلط املاییش گیر دادن و عقده پراکنی کردن که من دیگه بیشتر از دو سه تا صفحه نتونستم برم ...

برو از صفحات ۱۷ و ۱۸ به بعد رو بخون 

من زن ندیدم اینقدر دهنش چرت باشه

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

اینها دو معقوله کاملا جدا هستن 

درسته گاهی اوقات کیبورد کلمات رو تغییر میده 

ولی با همین تفکر سطح سواد نوشتاری پایین اومده 

تا جایی که حتی اگه بدونن هم بازم غلط مینویسن 

مثلا اینجا همه بذار رو بزار مینویسن و یه موضوع کاملا عادی شده انگار 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

ببینید ما توی حرف زدن عامیانه و چت کردن ها، خیلی از کلمات و تحریف می کنیم 

مثلا برای ساده نوشتن، به شکل دیگه ای می نویسیم 

یا اشتباه می نویسیم 

خوبکه بهم توصیه کنیم و به بخش املا اهمیت بدیم چون این زبان ماست 

باید رعایت کنیم(خودمم گاهی اشتباه میکنم) 

مثلا من 18 سالمه 

11 سال مطمئن رو نوشتم مطمعن 

هیشکی این همه سال ازم غلط نگرفت بود

تو بدترین جا این غلط و ازم گرفتن و من باورم نمیشد مطمعن غلطه😂😂😂

ولی در قالب احترام باید توصیه شه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
طرف عصبیه استرس داره میخواد داستانش رو تعریف کنه اینجا پشت کیبورد دو تا غلط املایی طبیعیه دیگه سوادو ...

الان میان به خودتم میگن ذره درسته 🤣🤣🤣🤣شما نوشتی زره🤭🤭

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

بیشتر ببینید
اگه ازت غلط املایی بگیرم ناراحت میشی؟مقوله 🥲🥲

بله درسته 

معقوله از عقل میاد مقوله به معنای مبحث و موضوع 

این هم کیبورد من تصحیح کرد و دقت نکردم 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
شمام ک مقوله رو معقوله نوشتی 😅😅😘

بله درسته 

معقوله از عقل میاد مقوله به معنای بحث و موضوع 

این هم کیبورد من تصحیح کرد و دقت نکردم 

بیشتر ببینید
برو از صفحات ۱۷ و ۱۸ به بعد رو بخون من زن ندیدم اینقدر دهنش چرت باشه

کدوم تاپیک؟

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞. حـرفی؛ سخنـی: https://daigo.ir/secret/51158064435

بیشتر ببینید

کدوم تاپیک

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید