2777
2789

چ اشکالی داره بپوش 

پس سیاه بپوشی؟

دیگه الان رنگ سفید مثل قدیم کسی بد نمیدونه 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بیشتر ببینید

چ عجیبه کامنتا

استارتر مانتوت یک دست سفیده؟

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  روزشمار بارداری نیست. ((پاینده و جاودان باد ایران))                                               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ اشکالی داره بپوش پس سیاه بپوشی؟دیگه الان رنگ سفید مثل قدیم کسی بد نمیدونه

دقیقا منم به این فکر میکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  روزشمار بارداری نیست. ((پاینده و جاودان باد ایران))                                               

بستگی داره سفید مطلق ن اما اگر ترکیبه رنگ دیگه هم داره ایرادی نیست مثلا گلی راه راه  و چهار خونه  این مدلا ن موردی نیست بپوش بره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
خیلی تاره عروسانه و زرق و برقی نیست اوکیه منم مانتوی سفید دارم با شلوار جین و شال ابی خیلی خوشگل میش ...

یه عکس ازش دارم تو گوشیم سایت درسته عکس میاد بذارم؟

بله ولی گلوله های سفید داره پشمکی

نظر من این که ربطی به جوواب مثبت و منفی شما نداره

اگه میخوای بپوشیش با شال تیره بپوش

و حتی شلوار تیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زشته

چرا اونوقت نمیفهمم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بیشتر ببینید