2777
2789

دوستان شوهرم بیکار تقریبا گهگاهی درامد داره 

من خیلی فشار رومه از لحاظ اینک هم باردارم هم باید خانه داری کنم هم شوهر داری فقط خدا بالاسری میدونه ک چقدر عذاب کشیدم 

شغلمم هدفم هست حمالی نیس ک بگم نمیرم از لجش ولی خب خدسته و نخاسته دارم هزینهای زیادی میکنم تو زندگی اصلا حالیش نیی من وظیفه ای ندارم 

چون میدونن منم سرکارم فشاری بخودش نمیاره برا کار کردن تا ی چیزیم میگم پشت پسرش درمیاد 

یا میگم اینو میخام مادرشوهره میگ  تو ک پول داری خب خرج کن این نداره چ اشکال داره

دوستدارم خفش کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اهمیت نده ،برا خودت زندگی کن،فکر کن اصلا مادر شوهرت نبود ،باز ببین چه احساس هایی داری

ن زن بدی نیست ها ک بگم بده ها ولی کیف میکنه ک پسرش برا خودش حرص نمیخوره 

هم بارداری هم شاغل، همسرت باید کارهای خونه رو بکنه وقتی درست و حسابی سر کار هم نمیره.

بعدم اصلا مادرشوهر رو در جریان هزینه ها و برنامه های زندگیتون نزارین. سوال هم پرسید بپیچونین 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
هم بارداری هم شاغل، همسرت باید کارهای خونه رو بکنه وقتی درست و حسابی سر کار هم نمیره.بعدم اصلا مادرش ...

کار میکنه پسر بدی نیس هم سالمه هم زرنگ فقط شانس گوهیش کار درستی گیرش نمیاد واسه همین صبوری میکنم

بحث نیازها نیست ک بحث اینک طرفداری بیخود میکنه

خب معلومه هر طرف بچه خودش رو میگیره. 

کلا سعی کنین حرف و بحثی پیش مادرشوهرش پیش نیاد چون در هر صورت طرف پسرشو میگیره و شما دلتون میشکنه

خب معلومه هر طرف بچه خودش رو میگیره. کلا سعی کنین حرف و بحثی پیش مادرشوهرش پیش نیاد چون در هر صورت ط ...

حالا من مادرم بازم طرفداری شوهرم درمیاره میگ خب کار نیست ک بره چیکارکنه از این ناراحتم تو دیدی مادرمم بهم میگ خب تو خرج کن خب طلاهات بفروش اصلا دنیای بدی شده مردم دیونه شدنه انگار 

کار میکنه پسر بدی نیس هم سالمه هم زرنگ فقط شانس گوهیش کار درستی گیرش نمیاد واسه همین صبوری میکنم

اگه پسر خوبیه. فعلا که کار زیاد مداره تو‌خونه بگین کمک کنه که حداقل فشار از روی شما کمتر بشه. 

زندگی بالا و پایین زیاد داره. انشالله که این روزها هم برای شما میگذره. 

خوبه که همسرتون ادم‌کاری هست و تنبل نیست ولی بازم سعی کنین وابسته به درآمد شما نشه. 

کار خونه رو دیگه لااقل شما انجام نده بده همون همسر بیکارت انجام بده

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید
اگه پسر خوبیه. فعلا که کار زیاد مداره تو‌خونه بگین کمک کنه که حداقل فشار از روی شما کمتر بشه. زندگی ...

ن زرنگ خداییش خیلی هم زرنگه هرکاری هم بگم تو خونه میکنه دست تنهام نمیزاره قدرم میدونه ولی حرصم ی وقتا درمیاره هی میگ زندگی مشترک پول و منو تو نداره