2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مثل خر کیف میکنه ک من شاغلم دوستدارم لهش کنم یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 38 پست
بحث نیازها نیست ک بحث اینک طرفداری بیخود میکنه

اونو که اکثر قریب به اتفاق خانواده ها میکنن

شما خودت نباید حرف زندگی و هزینه هاتو پیش مادرشوهر بزنی

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن زرنگ خداییش خیلی هم زرنگه هرکاری هم بگم تو خونه میکنه دست تنهام نمیزاره قدرم میدونه ولی حرصم ی وقت ...

شما در هر صورت یه مقدار از درآمد خودتون رو پس انداز کنین و نیازی هم نیست همسرتون بدونه. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

اکثر مردها همینن، من اوایل زندگی شاغل بودم، شوهرم بیکار شد، اصلا دنباله کا. نرفت ، تا من بعد فوت مادرم و بعدش بچه دار شدن دیگه سر کار نرفتم، اونم مجبور شد بره کار

کار کردن زیاد با بچه داری و شوهر داری ، زن رو فرسوده میکنه، دیگه آدم از یه جایی به بعد کشش نداره

من باشم کلا باهاش همکلام نمیشم تا بخواد حرصم بده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عزیزم تقصیر خودتونه که از اول همه چیزو به دوش کشیدید 

هرجور که تحمل کنید باهاتون رفتار میکنن

به شوهرت بگو تا زمانی که من کار میکنم وظیفه بچه داری تمیزی خونه و غذا با تو هست 

الان من خالم همینه شوهرش بیکاره خودش دندان پزشکه 

کار میکنه ولی شوهره خونه تمیز میکنه و غذا میپزه و بچه نگه میذاره 

دیگه نهایتا شما غذا بپزید

هولش بده بره کارکنه 

براش خرجی نریز  یا اگه میبینی تن پرور هست اصلا نرو سر کار یک ماه نون و پنیر بخورید تا خودش بره

اینم بهونست کار نیست 

مرد کاری کار هم براش هست 

بره توی کارخونه بره تو اسنپ یا پیک موتوری بشه اصلا ولی کار کنه

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

مادرشوهرت و مادرت شاید اینجوری میگن که بین شما و شوهرت دعوا و کدورت پیش،نیاد یه وقتا آدم طرفداری از یکی میکنه نه برای اینکه واقعا طرفشه فقط برای اینکه اون یکی شخص رو آروم کنه

💕

همیشه همه چی به نفع مرداست ما بزاییم اونا که نمیزاین بعدشم تمام سختی های بچه با مادره تازه اول راهی همین حرفای مادرشوهرت روی شوهرت که میگی خوبه تاثیر میزاره هوادستت باشه شوهرت پررو نشه