2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم برا فامیلا شیرینی اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 47 پست
ببین خواهرشوهر منم اینجوریه با جاریم خوبه همیشه براش وسیله و لباس میاره اینبار ک اومد خونه ی مادرشوه ...

وای خواهرشوهرمنم میره خونه همه فاااامیلا اما خونه برادرش ک تو یه ساختمونیم نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی شاید حسادت رو میکنه حتما یه چیزی داری که اون نداره

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
بیشتر ببینید
وای خواهرشوهرمنم میره خونه همه فاااامیلا اما خونه برادرش ک تو یه ساختمونیم نمیاد

وقتی بچم دنیا اومد براش کادو نیاورد ... منم دیگه کلا قیدشو زدم 

شوهرم گف چرا بهش سلام نکردی 

گفتم خواهرت اینجوریه ب ما محل نمیده خیری ازش ندیدم 

دعوتش هم نکردم خونم چون بدجنسه 

خواهرشوهر منم بهم محل نمیده اصلا با من حرف نمی‌زنه عروسی میریم یه بار نمیگه بیا باهم برقصیم فقط با دخارعموهاش میرقصه یا عکس میگیره با اونا یک بار به من نمیگه عکس بگیریم بیخیال باش

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
بیشتر ببینید
نمیدونم چیه ولی با حرص بهم نگا میکنه گاهی حتی بهم نگام نمیکنه خیلیی تو قیافست برامخیلیییم پولداره اص ...

گاهی خودمون خبر نداریم چیا داریم که انقدر ملت حسودی میکنن ولی شک نکن یه چیز ارزشمندی داری 

بیشتر ببینید
بیکاری یا لنگ یه جعبه شیرینی هستی .ولش کن به درک

نبخداااا از این نارحتم  فامیلا از برادرش مهمترن کلا عقده اییی یه بار خواهرم خونمون بود اونم اینجا بود اصلا به خواهرم سلام نکرد حتی خداحافطی نکرد نمیدوونممممم چرا بگو دردت چیه دیونه بچه نیستی ک

من خودم خیلی بابت رفتاراش ناراحت میشدم اما خوشم نمیاد بشه ملکه ی ذهنم و همش کلنجار برم

بیشتر ببینید