2777
2789

خواهرشوهرم راهش دوره هر وقت برمیگرده ی عالم شیرینی سوغات میاره

بره هرجا براشون میبره

اما برای خونه داداشش نیاورد

باهاشون تو ی ساختمونیم

برای ما نمیاره برای فامیلا میاره

حتی برای مادررشوهرم اینستا گذاشته همه رو فالو کردن بجز من نمیدونم کلادمشکل خواهرشوهرم چیه با من

هروقت میرم اونجا باهام یک کلمه صحبت نمیکنه مگه خودم صحبت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیکاری گرفتی زیر دم این گاو 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
از شخصیتش بدم میاد

منم بدم اومد از این‌جا معلومه بیشعوره برای آدما همینقدر باش که برات هستند

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید

شاید با داداشش از قدیم مشکل داشته من شوهرم مخالف ازدواج خواهرشوهرم بوده برای همین خواهرش باهاش خوب نیست منم که بعدش اومدم هیچ کاره با منم خوب نبود اصلا حرف نمیزد تا اینکه گند شوهرش دراومد دیگه خودش سرش به سنگ خورد خوب شد 

از شخصیتش بدم میاد

ببین خواهرشوهر منم اینجوریه 

با جاریم خوبه همیشه براش وسیله و لباس میاره 

اینبار ک اومد خونه ی مادرشوهرم من اصلا سلام هم بهش نکردم کلا قیدشو زدم ... چون من هر چی بهش خوبی کردم اما ازش هیچ خیری ندیدم خونمم نیومد دلمم نمیخواد ببینمش دیگه برامم مهم نیس شوهرم چ فکری میکنه