2777
2789
عنوان

دختر عمم ی ابر انسان هست

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 30 پست
یکی از نزدیکان من هم دانشجو، ورزش حرفه ای، داوری، مدرک رنگ مو و... فقط 20 سالشه انرژی آدما باهم فرق ...

خداحفظشون کنه.من سه تا دختر دارم واقعا خیلی سخته.خونه دائم بهم ریخته میشه.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
پول باشه چرا نشه

پولم ندارن خودش شاغله 

در میاره میده به این چیزا 

مامانم میگه بجای این کلاس ها رفتن و پول هدر دادن برای خودت طلا بخر 

میگه طلا میخام چیکار سرمایه گذاری میکنم روی خودم که گرونترین سرمایه گذاری هست 

منم خوشم ا‌ومد از این حرفش

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از نظر بدنی ممکنه بعدا به مشکل بخوره. یکی از فامیلهای ما مشابه کسی که تعریف کردید هست ولی هر چند وقت ...

خب ۵۰ ساله کجا۲۲ساله کجا

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

من خودم همین طوری بودم. دانشجوی ارشد بودم. استاد حل تمرین لیسانس ها بودم.
کلاس شنا و موسیقی می رفتم.
داشتم زبان می خوندم برای تافل.
این وسطام ماجراهای عروسی پیش می رفت.
بعد زنگ زده بودم به دوستم. می گفتم چه کارا می کنی؟ می گفت یک ساله داره جهیز می خرم!! فکر کن!! یک سال داشت فقط جهاز می خرید. 

حالا من صبح رفتم دنبال ب کار اداری طهر ک رسیدم خونه تا الان بی هوش افتاده بودم

وای منم همینطور. تا ۱۲ بیرون کار داشتم از اونموقع انگار سه قلو زاییدم افتادم 🤦‍♀️🤦‍♀️

پولم ندارن خودش شاغله در میاره میده به این چیزا مامانم میگه بجای این کلاس ها رفتن و پول هدر دادن برا ...

خوب کاری میکنه من اون موقع که حس این کارا بود پول نداشتم الان که پول دارم دیگه حسش نیست. 

وای منم همینطور. تا ۱۲ بیرون کار داشتم از اونموقع انگار سه قلو زاییدم افتادم 🤦‍♀️🤦‍♀️

منم

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

خداحفظشون کنه.من سه تا دختر دارم واقعا خیلی سخته.خونه دائم بهم ریخته میشه.

بیخیال بهم ریختگی خونه 😂

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)