2777
2789
عنوان

همکار دهه هشتادی بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 3237 بازدید | 142 پست
۳۰ سالت هم نیست هنوز ۲۹ هستی فکر کردم ۴۰ ۴۵ سالته از نوع گفتارت

تاپیک ازدواج در ۴۱ سالگیش رو بخون 

الان میگه خودم نزاشتم😂😂😂😂

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما که نمیتونی همه رو کنترل کنی ، شخصیت خیلیا متفاوته و اینکه شما هی به اون میگی ساکت و اینا باعث لج و لجبازی میشه

هندزفری بزن یا محیط کارتو عوض کن 

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

من خودم دهه هشتادیم متاسفانه آماره اخراج این دهه به شدت بالاستمسئولیت پذیری کمتری داریم نسبت به نسل ...

دقیقا 

دهه هشتادی ها به تنها میتونن عالی عمل کنن ولی خب کار گروهی و مسئولیت پذیریشون ضعیفه

خودمم دهه هشتادیم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم منظورم از دهه هشتادی میگم چند سال اختلاف سنی داریمو گرنه دهه هشتادی خوب فراوانن، تو هر دهه ای ...

ببین اگه خیلی اذیتی و اکثرا اخلاق بدی دارن و فقط همون یکی نیست اول بگرد دنبال کار 

بعد که مطمعن شدی بیا بیرون

عزیزم، نمی تونمفقط من ساکتم و سرم به کارمهاونا چون همه یکجورن، کسی از تذکر من حمایت نمیکنه

خب پس ظاهرا محیط کار جوریه که مطابق با میل اوناست و مشکل از شماست ظاهرا که بقیه مشکل ندارن

اگه میتونی کارتد عدض کن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

کاملا از همین سه صفحه ارتباطی که با کاربرا داشتید، معلومه کی وصله‌ی ناجوره توی اون محل. خدا صبر بده بهشون :)))

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر ببینید
بله همینطوره

خب عزیزم متاسفانه شما نمیتونی همه رو تغییر بدی 

من حس میکنم شما درونگرا و حساس و مسئولیت پذیری تو محیط کار فقط کار میکنی و مسئولیت هات رو خوب انجام میدی 

بقیه برونگرا هستن و بجز کار اونجا بگو و بخند و تفریح هم میکنن 

همین واست سخت شده متاسفانه 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

دهه هفتادیه خودش هم سنی نداره

نه بابا 

تاپیکاش گفته ۴۱ سالشه

بعد اگه ۷۴ با اون ۶ سال تفاوت داره

دروغگو کم حافظه اینجا هم گفته خیلی ازش بزرگتره

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

کاملا از همین سه صفحه ارتباطی که با کاربرا داشتید، معلومه کی وصله‌ی ناجوره توی اون محل. خدا صبر بده ...

شعورش زیر صفره

دقیقا دهه هشتادی ها به تنها میتونن عالی عمل کنن ولی خب کار گروهی و مسئولیت پذیریشون ضعیفهخودمم دهه ه ...

بخاطر مدرسه هم هست

با احترام به تمام معلما من چندتا معلم داشتم که بی مسئولیت بودن و از زیرکار در میرفتن

ما اونموقع خوشحال میشدیم از این قضیه ولی الان فکر می کنم تاثیر بدی داشت رومون

با افتخار دختر ایرانم...💚