2777
2789
عنوان

همکار دهه هشتادی بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 142 پست
متاسفانه اکثریت دهه هشتادیا اصلا اصول اولیه ی رفتار اجتماعیو بلد نیستن و خیلی خودمحور رفتار میکنن

بله، این خانم مادرش کارگزینیه، پشتش گرمه

یک بار برای اولین بار گفتم کمی آرامتر باهم برخورد کرد 

آدم چه میتونه بگه

دقیقا دهه هشتادی ها به تنها میتونن عالی عمل کنن ولی خب کار گروهی و مسئولیت پذیریشون ضعیفهخودمم دهه ه ...

من فکر میکردم شما دهه شصتی باشی 

بجز اسم کاربریت وایب دهه شصتی ها رو میدی 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بنده متولد ۱۳۷۴ هستمسن مادرت که نیستم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بخاطر مدرسه هم هستبا احترام به تمام معلما من چندتا معلم داشتم که بی مسئولیت بودن و از زیرکار در میرف ...

من اصلا تاحالا یادم نمیاد کار گروهی انجام داده باشم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ببین اگه خیلی اذیتی و اکثرا اخلاق بدی دارن و فقط همون یکی نیست اول بگرد دنبال کار بعد که مطمعن شدی ب ...

کار نیست خواهرم، من ۱۰ سال اینجا سابقه دارم

نمیشه که بخاطر یک مزاحم زحمات ۱۰ سالمه بریزم تو جوب

کار نیست خواهرم، من ۱۰ سال اینجا سابقه دارمنمیشه که بخاطر یک مزاحم زحمات ۱۰ سالمه بریزم تو جوب

چی بگم عزیز راهی جز تحمل نیست

متاسفانه همه جا آدم رو مخ و بد وجود داره 

امیدوارم اذیتاش کمتر بشه