2777
2789
عنوان

جای من بودین چه تصمیمی میگرفتین خواهش میکنم بیایت

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 66 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا شما از اول داری به همه میتونی و گارد گرفتی،من گفتم بده اگر دونگم بزنه به نامت خوبهنه مثله شما ا ...

من فکر کردم تاکید کردید بر دانگ به نام زدن،من حرفم اینه اول زندگی دو جوان اصل بر همدلی باشه و دل خوش نه بدلی و دعوا

اگر موقع عروسی طلای خوبی بهم بده چی؟بگم موقع عروسی شش تا النگو بده

اون اگ الان پول نداره خونه بخره پس موقع عروسی پول ۶ تا النگو رو میخاد از کجا بیاره 

در ضمن گذشته از این قضیه ها ب هیچ وجه اینکارو نکنید شما الان طلایی ک خریدید بفروشید طلا هرروز داره میره بالا ضرره طلای حاظریو الان بفروشی در صورتیکه ک‌چن ماه دیگ میخای با قیمت بالاتر بخری 

اگ بعدا دوباره قصد خرید طلا دارید همین طلاهارو نگه دارید بهتره 

استاترسالهاقبل همه طلاهاغیرحلقه دستم براخریدوتکمیل خونه فروختم  وگذشت  همسرم چندبرابراون طلاروخریدوهمه پول وسرمایه وپس اندازش دستمه  من توزندگیم اعتمادوهمدلی انتخاب کردم نتیجشودیدم همسرتومیشناسی ببین قابل اطمینانه  یانه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
بنظر من زندگی سختی داره پستی بلندی داره مرد ها هم خوب و بد دارن ولی کلا جنس بدشون شاید ده درصد باشه ...

بیشتر از ده درصده خیلی بیشتر

منتها خیلی از خانم‌ها چون درامد و پشتوانه ندارن تحمل میکنن

یا به خاطر بچه هاشون،  داخل همین سایت هم مشخصه، 

به نظرم باید یجوری با سیاست بگه، 

نمی‌دونم واقعا سخته، مثلا بگه من خیلی پیش اطرافیان از هدیه هات گفتم حالا اونا فکر میکنن پس گرفتی، اگر به نامم بزنی میتونم بگم عوضش از خونه بهم سهم داده و سر بلندت کنم، 

یه مقدارم خودش داره یه خونه اپارتمان داخل شهر ما میشه چون شهرمون کوچیکه

اره عزیزم بده طلا میاد ب امید خدا ولی خونه داشتن و مستاجر نبودن نعمتیه ک فقط مستاجر درک میکنن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

یه مقدارم خودش داره یه خونه اپارتمان داخل شهر ما میشه چون شهرمون کوچیکه

منو مامانمم و زن برادرم طلا فروختیم برا خرید خونه برا برادرم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃