زمان عقد همسرم ۵۶گرم بهم طلا داد الان چندساله عقدیم چون خونه نداریم شرایط عزوسی نداریم به نظرتون۴۰گرمش بهش بدم با طلاهای مامانش بفروشه خونه بخریم؟یا این کارم اشتباه هس
خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹
ببین مرد جماعت ارزش نداره.. چیزیک دیدم.. من ن با شما مشکل دارم ن کسیو میشناسم.. من نظر دادم مثل بقیه ...
عزیزم ایشون نباید تاوان انتخاب اشتباه شما رو بده،شما بر حسب تجربت راهنمایی میکنی،شما در بهترین حالت از اول عمرت تا الان ی شوعرتو انالیز کردی و چند مرد فامیل و دوست،در دنیا میلیاردها مرد هست نمیشه تحربه شمارو به همه تعمیم داد،بعدشم در ایتدای ازدواج زن و شوهرو به همدلی دعوت کنید نه کینه و دشمنی و دعوا
عزیزم ایشون نباید تاوان انتخاب اشتباه شما رو بده،شما بر حسب تجربت راهنمایی میکنی،شما در بهترین حالت ...
ایشون تاوان اشتباهه منو بده..!!؟؟ حالت خوب نیستعا.. خداوکیلی چی چی میگی.. چقدر سطح پایین صحبت میکنید.... تا صبح میخای با من یکی ب دو کنی.. من زیاد نمیخام با شما بحث کنم.. موفق باشید.. ریپ نزنید
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیفهمم واقعا، آسیب خودت باید تصمیم بگیری چون اینجا هیچ کس اخلاق شوهر تو رو نمیدونه که.... اگه قدردانه انجام بده، اگه نیست انجام نده، خودت با توجه به خلق و خویی که داره باید تصمیم بگیری.
بنظر من زندگی سختی داره پستی بلندی داره مرد ها هم خوب و بد دارن ولی کلا جنس بدشون شاید ده درصد باشه چون غیر این سنگ رو سنگ بند نمیشد،بهتره اصل بر اعتماد و همدلی باشه در ابتدای ازدواج