2777
2789
عنوان

جای من بودین چه تصمیمی میگرفتین خواهش میکنم بیایت

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 66 پست
ببین مرد جماعت ارزش نداره.. چیزیک دیدم.. من ن با شما مشکل دارم ن کسیو میشناسم.. من نظر دادم مثل بقیه ...

عزیزم ایشون نباید تاوان انتخاب اشتباه شما رو بده،شما بر حسب تجربت راهنمایی میکنی،شما در بهترین حالت از اول عمرت تا الان ی شوعرتو انالیز کردی و چند مرد فامیل و دوست،در دنیا میلیاردها مرد هست نمیشه تحربه شمارو به همه تعمیم داد،بعدشم در ایتدای ازدواج زن و شوهرو به همدلی دعوت کنید نه کینه و دشمنی و دعوا

عزیزم ایشون نباید تاوان انتخاب اشتباه شما رو بده،شما بر حسب تجربت راهنمایی میکنی،شما در بهترین حالت ...

ایشون تاوان اشتباهه منو بده..!!؟؟ حالت خوب نیستعا.. خداوکیلی چی چی میگی.. چقدر سطح پایین صحبت میکنید.... تا صبح میخای با من یکی ب دو کنی.. من زیاد نمیخام با شما بحث کنم.. موفق باشید.. ریپ نزنید

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایشون تاوان اشتباهه منو بده..!!؟؟ حالت خوب نیستعا.. خداوکیلی چی چی میگی.. چقدر سطح پایین صحبت میکنید ...

من هرچی درست هست گفتم،حرف حق هم تلخ هست و سطحش از نظر شما پایین،موفق باشید

ادم باید با فکر تصمیمی جهت زندگی بگیره،خانه نیاز اساسی هست زن و شوهر باید خانه داشته باشن تا تمرکز ک ...

حرفت درست ولی هر مردی لیاقت فداکاری رو نداره بعضیا از دلسوزی طرف فقط سواستفاده می کنن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
عزیزم ایشون نباید تاوان انتخاب اشتباه شما رو بده،شما بر حسب تجربت راهنمایی میکنی،شما در بهترین حالت ...

شما مگه شوهر ایشونو‌ میشناسی؟؟

خیلی چیز عجیب و بدی نیست که استارتر از شوهرش بخواد دو‌ دونگ از خونه رو به نامش بزنه.

عزیزم طلاتو بفروش بده همسرت اسمی هم از بنام زدن دانگ خانه نیار و خودتو از چشم شوهرت ننداز،بنظرم اینج ...

معلوم نیست همسرش چطور آدمی درمیاد، من به خاطر وام خونه خودم را به نام شوهرم زدم و‌چند سال دوندگی کردم تا پس گرفتم،

باید بگه ولی یجوری که اختلاف ‌و دعوا نشه، 

عزیزم طلاتو بفروش بده همسرت اسمی هم از بنام زدن دانگ خانه نیار و خودتو از چشم شوهرت ننداز،بنظرم اینج ...

شما که بدتر داری راهنماییش میکنی 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من نمی‌فهمم واقعا، آسیب خودت باید تصمیم بگیری چون اینجا هیچ کس اخلاق شوهر تو رو نمیدونه که.... اگه قدردانه انجام بده، اگه نیست انجام نده، خودت با توجه به خلق و خویی که داره باید تصمیم بگیری. 

الان اکثر آقایان تو کدوم دسته هستن از نظر شما؟

بنظر من زندگی سختی داره پستی بلندی داره مرد ها هم خوب و بد دارن ولی کلا جنس بدشون شاید ده درصد باشه چون غیر این سنگ رو سنگ بند نمیشد،بهتره اصل بر اعتماد و همدلی باشه در ابتدای ازدواج